Foto: autorka
Jak dobýt Anglii - část I.
23. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Kolín
25.1.2021 10:41
Paní Hošková, o ostrově Man rád napíši, jen si ještě musím ujasnit, jak vkládat fotky přímo do článku, protože jejich popis jen v názvu souboru mi moc nevyhovuje. Ale jak jsem tak koukal do svého fotoarchivu, bude to asi chtít víc dílů. :-)
Jana Hošková
25.1.2021 09:50
Pane Kolíne, napište nám, co jste všechno viděl a zažil v Anglii vy včetně popisu ostrova Man - docela ráda bych si to přečetla a viděla i vaše fotky... :-))
Jana Hošková
25.1.2021 09:49
Možná vás překvapí, že nepopisuji památky a historii, ale to by byl článek moc dlouhý a nudný, navíc Anglii mnozí z vás navštívili, takže "nebudu nosit dříví do lesa" :-)). Zaměřila jsem se spíš tedy na své vzpomínky, co mi nejvíc utkvělo v paměti a co se mi zdálo zajímavé popsat. Jinak jsem si říkala, že se ozvete určitě vy, kteří jste podobnou cestu v těch letech po revoluci taky absolvovali a že bude zajímavé přečíst si vaše dodatky a postřehy.
Jaroslav Kolín
24.1.2021 21:11
Británii mám rád a dost jsem ji jako turista projezdil a navštívil místa, kam moc lidí od nás nejezdí. Navštívil jsem také např. ostrov Man (není součástí UK). Takže se těším na pokračování.
Jana Šenbergerová
24.1.2021 19:56
Připomněla jste mi mou cestu do Anglie dva roky před tou vaší. Byla moje první, jediná a zřejmě i poslední, ale stála za to. Bohužel jsem tam tehdy vůbec nefotila. Po návratu jsem si znovu přečetla Čapkovy Anglické listy a žasla, jak podobné byly naše pocity, přestože on tam byl desítky let přede mnou. Také se těším na pokračování.
Zuzana Pivcová
24.1.2021 19:51
Jani, vidím, že takto jste cestovali do Anglie 3 roky po mně, kdy jsem se tam vypravila za svou tehdejší krátkou "láskou". Později, služebně, jsem už cestovala jen letecky. Ta první cesta byla autobusem a pak přesně jako vy, z Calais přes Kanál. A na zpáteční cestě jsem si také troufla vylézt na palubu, byla noc, moře hučelo ve tmě, no, dnes už bych to nedala. A na časné ráno s pohledem na Doverské útesy nezapomenu. Ráda jsem si oživila vzpomínky a budu i nadále, díky.
Dana Divišová
23.1.2021 23:14
Ve stejné době jsem absolvovala s kamarádkou stejný zájezd. Taky se mi houpal žaludek, mám klaustrofobii, tak jsem většinu cesty trávila na nejvyšší palubě. Připomněla jste mi dobu dávno minulou, děkuju a budu se těšit na pokračování.
Věra Ježková
23.1.2021 19:00
V Anglii jsem byla s maminkou na poznávacím zájezdu. Je má srdeční záležitost – viz Tři trochu mystické zážitky z dovolených | i60.cz. Nasávala jsem její atmosféru, těšila se z památek, užívala jsem si milovanou gotiku i přírodu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA