FOTO: autorka
Dnes mám svůj den
21. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
23.1.2021 09:02
Na pobyty na Slovensku si vždycky ráda připomenu, je to přece náš druhý domov a krajina je tam přímo kouzelná. Hezké čtení i fotky, přestože jsou hodně barevné, ale to nevadí, aspoň jsou veselejší.
Jaroslava Handlová
23.1.2021 00:28
Soňo, leden se pomalu blíží ke konci a Tvůj splín rychle zmizí. Máš krásné vzpomínky a jsem ráda, že jsi je oživila v mnohých z nás. Nezapomenu na pohledy na majestátné štíty, plavbu na pltích po Dunajci a mnoho dalšího... Záběry hezké, ale ta brčálová zeleň mi také trochu vadila - ale to už jsi vysvětlila v 19:52 hod., takže Tě plně chápu. Ráda bych si s Tebou přiťukla na zdraví živě, opravdově. Ale, když to nejde, tak aspoň v tuto noční dobu pozvedávám číši Ájurvédského horkého nápoje Amalaki - to je také na zdraví ♥♥♥
Jitka Mošovská
22.1.2021 12:20
Soňo, připomněla jsi mne pobyt v Tatranské Lomnici s našima děvčaty z Ička, bylo to v roce 2017. Bylo to moc fajn.
Jana Šenbergerová
22.1.2021 00:02
Soňa impulzivní, barvy intenzivní. I když zrovna teď nikterak nestrádám, živě si vybavuji chvíle ne nepodobné tvým. Radosti a smutky se střídají jako noc a den, jen v jiných intervalech. Teď už je na panáčka pozdě, ale až si dáme zítra spišskou Hrušku, určitě si na tebe vzpomenu a připiju na lepší časy. Ty naštěstí vždycky po těch špatných přijdou. ♥♥
Soňa Prachfeldová
21.1.2021 19:52
Děkuji za další milé příspěvky, ano uznávám, že to jsou ostré barvy, tehdy jsem začala s Canon a dala živé barvy, je to živé až moc. Fotky jen dokreslují milé dny na Slovensku, už tam vojákoval i můj syn v Kežmaroku, jezdíme , nebo jezdili jsme nejméně 1x ročně a doufám, že zase budeme moci vyrazit. Dnes asi bych autem to už nedala, ale klidně s nějakým zájezdem bych opět vyrazila. Kultura, příroda, termální voda, vše úžasné.
Marie Faldynová
21.1.2021 19:36
Na Slovensku jsem byla naposledy za svobodna, každý rok některé hory, stačila Malá Fatra a byla jsem šťastná, ale dneska bych se už nikam nevyškrábala. Jdu dopít vaječňák, nikdo to za mě neudělá :-))
Eva Mužíková
21.1.2021 19:11
Ale Soni, hoď smutek za hlavu, těš se z přítomnosti... vždy se něco co potěší dá najít i v této těžké době....
Anna Čípová
21.1.2021 19:08
Soni, každý má občas den "Blbec". Dělání, dělání, všechny smutky zahání. A máš-li smutek na duši, svěř se tetě Miluši /rubrika z Mladého světa/. Dík, že jsi nezvolila Miluši, ale naše íčko. Soni, přeji krásné dny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA