Foto: autorka
Můj zimní výlet na sv. Hostýn
21. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
27.1.2021 15:59
V těchto místech jsem nikdy nebyl a vím, že se tam asi nepodívám, proto děkuji za tento výšlap a krásné fotografie.
Helenka Vambleki
23.1.2021 11:31
Pokochala jsem se! My tam byli se seniory v úplně hororovém počasí-hustá mlha, vlezlá zima, hučící větřisko, takže pěkný byl jen interiér baziliky, ale třeba se tam ještě někdy vydám v lepším čase :-)))
Hana Polednová
22.1.2021 22:42
Aničko, nádhera. Jak článek, tak i fotky. Počasí na podruhé vyšlo, držela jsem Ti pěsti.
Anna Potůčková
22.1.2021 22:01
Všem Vám děkuji za moc milé komentáře a jsem ráda, že se Vám líbí článek i fotografie. Počasí mně opravdu tentokrát moc přálo a díky jemu jsou fotky takové, jaké jsou.
Helena Přibilová
22.1.2021 21:05
Paní Aničko, také já Vám děkuji, že jste se s námi podělila o zážitek z tak nádherného místa a vše skvěle doplnila slovy i překrásnými fotografiemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA