Foto: autorka
Můj zimní výlet na sv. Hostýn
21. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
21.1.2021 18:30
Aničko, Hostýn v bílém je kouzelný, Několikrát jsem tam byla, ale v zimě ani jednou. Díky za milou procházku. Aničko, jsi borka, že jsi zvládla schody /a že jich tam je/.
Marie Novotná
21.1.2021 16:09
Nikdy jsem si nepomyslela,že spatřím toto kouzelné místo.Až jednou...vraceli jsme se od Zdeny z Jeseníka a,že to vezmeme přes Olomouc a na Brno.Člověk míní a....v Olomouci jsme odbočili jinde a pak už to do sv.Hostýna bylo jen kousek.A tak-sice jen na chvilku,ale dorazili na Hostýna.Milá paní v info nám poradila,ať si dojdeme na MP,dostali jsme potvzení a hurá až nahoru autem (smí tam jen 50 aut denně).Určitě to stálo za podívání.Tobě děkuji za ,,zimní" sv.Hostýn.Je to nádherné.
Zuzana Pivcová
21.1.2021 15:45
Moc hezký výšlap, po přečtení Tvého dnešního komentáře na chatu mi nezbývá než Ti alespoň popřát, ať se tam hned začátkem jara zase podíváš.
Marie Seitlová
21.1.2021 15:03
Je to krásný výlet na krásné místo s krásnými fotkami. Díky za článek. Hostýn znám, ale ne v zimě.
Eliška Murasová
21.1.2021 14:57
Aničko, moc pěkně jsi to napsala i vyfotila. Pohádkovější počasí snad ani není... Snad se mi podaří někdy vydat na toto úžasné místo, každopádně jsi mě velmi nalákala, děkuji!
Dana Puchalská
21.1.2021 14:50
Aničko,moc krásný článek a galerie fotek je
n á d h e r n á. A já Ti moc děkuju.
Marie Ženatová
21.1.2021 14:19
Milá Aničko, moc Ti děkuji za Tvoji nádhernou cestovatelskou reportáž a krásné zimní fotečky.* Toto magické místo mám také moc prochozené i s celou rodinou, pak už jen s vnoučátky. Ale tu Tvoji zimní pohádku jsem si vždy přála vidět na vlastní oči - asi se mi to už nepodaří. Proto Ti ze srdce děkuji* za nádherné fotečky - vím kolik je tam všude i těch nebezpečných schodů...*
Dana Kolářová
21.1.2021 14:17
Je fajn, že tento výlet nezůstal jen ve stádiu „spřádání“ ale uskutečnil se fyzicky i fotograficky. Tím pádem jsem mohla „jet“ také a potěšit se kouzelným místem na kouzelných snímcích.
Marie Měchurová
21.1.2021 13:02
Aničko, až budete bydlet na Chvalčově můžeš si na Hostýnek vyběhnout každé ráno - jak já Ti závidím. Moc hezké fotky i povídání !!
Alena Tollarová
21.1.2021 12:32
Měla jsi krásný výlet. Sv. Hostýn je určitě magické místo a fotky o tom svědčí. I to nejsprávnější počasí sis dokázala objednat :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA