Můj zimní výlet na sv. Hostýn
Foto: autorka

Můj zimní výlet na sv. Hostýn

21. 1. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Aničko, Hostýn v bílém je kouzelný, Několikrát jsem tam byla, ale v zimě ani jednou. Díky za milou procházku. Aničko, jsi borka, že jsi zvládla schody /a že jich tam je/.
Marie Novotná
Nikdy jsem si nepomyslela,že spatřím toto kouzelné místo.Až jednou...vraceli jsme se od Zdeny z Jeseníka a,že to vezmeme přes Olomouc a na Brno.Člověk míní a....v Olomouci jsme odbočili jinde a pak už to do sv.Hostýna bylo jen kousek.A tak-sice jen na chvilku,ale dorazili na Hostýna.Milá paní v info nám poradila,ať si dojdeme na MP,dostali jsme potvzení a hurá až nahoru autem (smí tam jen 50 aut denně).Určitě to stálo za podívání.Tobě děkuji za ,,zimní" sv.Hostýn.Je to nádherné.
Zuzana Pivcová
Moc hezký výšlap, po přečtení Tvého dnešního komentáře na chatu mi nezbývá než Ti alespoň popřát, ať se tam hned začátkem jara zase podíváš.
Marie Seitlová
Je to krásný výlet na krásné místo s krásnými fotkami. Díky za článek. Hostýn znám, ale ne v zimě.
Eliška Murasová
Aničko, moc pěkně jsi to napsala i vyfotila. Pohádkovější počasí snad ani není... Snad se mi podaří někdy vydat na toto úžasné místo, každopádně jsi mě velmi nalákala, děkuji!
Dana Puchalská
Aničko,moc krásný článek a galerie fotek je n á d h e r n á. A já Ti moc děkuju.
Marie Ženatová
Milá Aničko, moc Ti děkuji za Tvoji nádhernou cestovatelskou reportáž a krásné zimní fotečky.* Toto magické místo mám také moc prochozené i s celou rodinou, pak už jen s vnoučátky. Ale tu Tvoji zimní pohádku jsem si vždy přála vidět na vlastní oči - asi se mi to už nepodaří. Proto Ti ze srdce děkuji* za nádherné fotečky - vím kolik je tam všude i těch nebezpečných schodů...*
Dana Kolářová
Je fajn, že tento výlet nezůstal jen ve stádiu „spřádání“ ale uskutečnil se fyzicky i fotograficky. Tím pádem jsem mohla „jet“ také a potěšit se kouzelným místem na kouzelných snímcích.
Marie Měchurová
Aničko, až budete bydlet na Chvalčově můžeš si na Hostýnek vyběhnout každé ráno - jak já Ti závidím. Moc hezké fotky i povídání !!
Alena Tollarová
Měla jsi krásný výlet. Sv. Hostýn je určitě magické místo a fotky o tom svědčí. I to nejsprávnější počasí sis dokázala objednat :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%