Koně v Krušných horách. FOTO: Miloslav Křížek
Osmasedmdesátiletý Miloslav Křížek: Přes hledáček fotoaparátu vidí člověk svět kolem sebe jinak, než očima
19. 1. 2021Fotografování propadl ve svých čtyřiadvaceti letech po narození syna. A ani ve svých 78 letech Miloslav Křížek nevyjde ven bez fotoaparátu. Denně ujde kolem deseti kilometrů a fotí krajinu, zejména Krušných hor. Jeho fotografie mohou už rok sledovat i čtenáři portálu i60.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
19.1.2021 15:04
Jsem moc ráda, že jste začal na našem portálu zveřejňovat své krásné fotografie, a teď jsem zase ráda, že jsme se o Vás dověděli zajímavé věci. Děkuji a hodně svěžesti do dalších let.
Svatava Páleníková
19.1.2021 14:45
Fotky pana Křížka jsou vskutku nádherné. Je obdivuhodné, jak ve svém věku ještě zvládáte každodenní túry. Je vidět, že fotografování milujete, máte pro něj cit. A je moc dobře, když vy i další amatérští fotografové mají komu své obrázky ukázat. Díky Íčku nezústanou jen v počítači, ale udělají radost i dalším lidem.
Soňa Prachfeldová
19.1.2021 14:36
Pane Křížku, umíte, máte to v srdci i v očích a pro foťák je to už jen hračka. Jsem moc ráda, že jste obohatil íčko Vašimi skvělými fotkami.
Jana Šenbergerová
19.1.2021 14:26
Fotografie pana Křížka prozrazují lásku k přírodě, smysl pro kompozici a nezapřou výbornou optiku i techniku. Všechny se mi líbí.
Elena Valeriánová
19.1.2021 14:21
Děkuji za článek, fotky pana Křížka jsou nádherné. A teď už víme, kdo se za nimi "schovává". A ve všem s ním souhlasím, příroda + fotoaparát vyléčí i bolest hlavy.
Anna Potůčková
19.1.2021 12:54
Pan Křížek má moc krásné fotky, moc ráda na ně koukám. Díky za tak zajímavý rozhovor!
Vladislava Dejmková
19.1.2021 12:24
Také jsem ráda, že vím, kdo se za těmi vynikajícími fotkami skrývá.
Hana Nováková
19.1.2021 11:50
Ráda sleduji jeho fotky, vždy vypráví jaksi nějaký skrytý příběh a tím jsou vyjímečné. Děkuji za přiblížení jeho osoby
Daniela Řeřichová
19.1.2021 11:30
Děkuji panu Raškovi za inspirativní rozhovor a panu Křížkovi za nádherné fotografie, které zdobí íčko a dělají nám radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA