Osmasedmdesátiletý Miloslav Křížek: Přes hledáček fotoaparátu vidí člověk svět kolem sebe jinak, než očima
Koně v Krušných horách. FOTO: Miloslav Křížek

Osmasedmdesátiletý Miloslav Křížek: Přes hledáček fotoaparátu vidí člověk svět kolem sebe jinak, než očima

19. 1. 2021

Fotografování propadl ve svých čtyřiadvaceti letech po narození syna. A ani ve svých 78 letech Miloslav Křížek nevyjde ven bez fotoaparátu. Denně ujde kolem deseti kilometrů a fotí krajinu, zejména Krušných hor. Jeho fotografie mohou už rok sledovat i čtenáři portálu i60.

fotografování hobby příroda
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Jsem moc ráda, že jste začal na našem portálu zveřejňovat své krásné fotografie, a teď jsem zase ráda, že jsme se o Vás dověděli zajímavé věci. Děkuji a hodně svěžesti do dalších let.
Svatava Páleníková
Fotky pana Křížka jsou vskutku nádherné. Je obdivuhodné, jak ve svém věku ještě zvládáte každodenní túry. Je vidět, že fotografování milujete, máte pro něj cit. A je moc dobře, když vy i další amatérští fotografové mají komu své obrázky ukázat. Díky Íčku nezústanou jen v počítači, ale udělají radost i dalším lidem.
Soňa Prachfeldová
Pane Křížku, umíte, máte to v srdci i v očích a pro foťák je to už jen hračka. Jsem moc ráda, že jste obohatil íčko Vašimi skvělými fotkami.
Jana Šenbergerová
Fotografie pana Křížka prozrazují lásku k přírodě, smysl pro kompozici a nezapřou výbornou optiku i techniku. Všechny se mi líbí.
Elena Valeriánová
Děkuji za článek, fotky pana Křížka jsou nádherné. A teď už víme, kdo se za nimi "schovává". A ve všem s ním souhlasím, příroda + fotoaparát vyléčí i bolest hlavy.
Anna Potůčková
Pan Křížek má moc krásné fotky, moc ráda na ně koukám. Díky za tak zajímavý rozhovor!
Marie Seitlová
Děkuji za zajímavý rozhovor s výborným fotografem. Fotky má úžasné.
Vladislava Dejmková
Také jsem ráda, že vím, kdo se za těmi vynikajícími fotkami skrývá.
Hana Nováková
Ráda sleduji jeho fotky, vždy vypráví jaksi nějaký skrytý příběh a tím jsou vyjímečné. Děkuji za přiblížení jeho osoby
Daniela Řeřichová
Děkuji panu Raškovi za inspirativní rozhovor a panu Křížkovi za nádherné fotografie, které zdobí íčko a dělají nám radost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%