jsem blázen když maluji se bílou a červený nos si klidně připínám jsem blázen když srdce maluji křídou a vyčerpán pak klaním se ikonám jsem blázen když potkal jsem se s vílou a zvu ji že s ní slunce ochutnám jsem blázen?
Jsem blázen
19. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
19.1.2021 15:21
E. Rotterdamský - Chvála bláznivosti: "Veškeré štěstí v životě pochází od bláznivosti..." Tak nějak to je ;-)) .
Jana Kollinová
19.1.2021 11:51
Líbí se mi tento žánr lyrické poezie. Je to poezie připomínající naše první lásky, naše první touhy a dívka na titulním fotografii je milování hodná a mohla by být snem mnoha mužů bez rozdílu věku (snad od osmi výše :-))))
Hana Nováková
19.1.2021 11:47
Umíte žít, a proto nemůžete nikdy být blázen pro sebe, možná pro okolí, ale to vás trápit nemusí. Každý si žijeme vlastní život - hezká básnička,díky
Martin Vrba
19.1.2021 11:22
Pozor na vilnosti s vílou, udělá z vás nejdříve opravdu blázna, kterému bude stačit jen slunce a ona a pak vás připraví o nervy i o vilu.:)
Jitka Hašková
19.1.2021 10:18
Krásné, vůbec nejste blázen, ale snílek. Uchovat si snění je důležité po celý život.
Irena Mertová
19.1.2021 09:37
To je moc hezká básnička, musím se usmívat a hned mám lepší náladu :-). A také mne napadá, že v tarotu karta Blázna znamená: "jdi, neboj se a důvěřuj".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne