Hradecké parky - Jižní terasy
autorka

Hradecké parky - Jižní terasy

19. 1. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Ne nadarmo se říká, že HK je jedno z nejkrásnějších měst naší vlasti a vaše fotky to jen a jen dokazují. Pokochala jsem se vašimi články a jsem ráda, že jste se s tou nádherou vašeho města se mnou, potažmo i dalšími, podělila.
Soňa Prachfeldová
Vlaďko bydlíš v krásném městě a umíš nám ho pěknými fotkami přiblížit.
Věra Ježková
Děkuji za další krásnou procházku.
Helena Přibilová
Paní Vlaďko, opět jste nás skvěle provedla po vašem krásném městě. Děkuji Vám také za nádherné fotografie, kterými jste Vaši pozvánku doplnila. Do Hradce Králové se určitě brzy podívám, abych tu krásu viděla na vlastní oči.
Dana Puchalská
Vlaďko, musím a hlavně chci napsat ,že Tvoje fotky by mohly být v průvodci po Tvém krásném městě. A článek je krásně doplnil. Děkuju .
Eva Mužíková
Vlaďko, opět jsi mne nadchla krásnými fotkami a vyprávěním. Myslím si, že jsem Myší díru asi před čtyřiceti lety viděla několikrát, ale byla to spíš taková nevábná část. Nevím, jestli se nepletu..
Marie Měchurová
Až se to uvolní, ta protikovidová opatření, určitě si do HK zajedu, nemám to zase tak daleko. Podle fotografií je vidět, že to bude stát určitě za to. Děkuju - hezká pozvánka i fotky.
Daniela Řeřichová
Vlaďko, děkuji za další mimořádnou místopisnou a fotografickou pozvánku do města, jehož vedení si váží historie a zpříjemňuje přítomnost svým občanům i turistům. Zase jsi mě nadchla k návštěvě, tentokrát Jižních teras s unikátními výtvarnými a estetickými prvky. Navíc tvůj článek má velmi osobitý rukopis, čte se jedním dechem a korunou jsou skvostné fotografie.
Jitka Hašková
Krásné a zajímavé. Byla jsem v HK někdy na začátku 80. let a takové krásy tam ještě nebyly. Děkuji
Zuzana Pivcová
Jen ještě co nejvíc pokračování, ať poznám trochu Hradec alespoň na dálku. Vždyť jsem tam byla jen v nemocnici, v mořském akváriu a na nádraží. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%