FOTO: MZČR
Registrace fungují, jen je nutné vyčkat delší dobu na bezpečnostní PIN
15. 1. 2021Ministeretsvo zdravotnictví spustilo registrace k očkování proti nemoci covid-19. Od osmé hodiny ranní se do systému snaží registrovat tisíce lidí, což systém zpomaluje. Nicméně, registrace funguje.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Tomáš Staníček
17.1.2021 16:28
V páteční odpoledne jsem registroval 7 členů z našeho Klubu seniorů. Ve večerních hodinách naskočily termíny pro očkování v naší okresní nemocnici, takže registrace i rezervace v pohodovém průběhu během prvního dne.
Olga Štolbová
15.1.2021 17:58
Dnes kolem poledne jsem se zaregistrovala, oba PINy přišly rychle za sebou, žádné čekání. Jen rezervace bude asi oříšek, vakcíny nejsou a tím pádem ani volné termíny. No, budu to občas zkoušet ... ♥
Martin Vrba
15.1.2021 17:24
Z internetu i osobně znám dost lidé, kteří se nechtějí dát očkovat za žádnou cenu, já k nim rozhodně nepatřím. A tak se domnívám, že z hlediska logiky a logistiky by bylo žádoucí i tyto lidi někde centrálně registrovat, aby se všem organizátorům očkování ulehčilo a získali přehled a aby se dostalo dříve na ty, kteří se už očkování nemohou dočkat, mezi které já patřím. Pokud zarytý odpůrce očkování změní názor, tak by měl mít pak možnost být do očkování také zahrnut, ale až na konec fronty mezi jemu podobné.
Eva Stoklasová
15.1.2021 16:07
Hlavně, že někteří stále vše kritizují, ale skutečnost si nikdo neověří...Děkujeme za informace.
Hana Řezáčová
15.1.2021 10:32
Taky jsem před chvílí zaregistrovala maminku - registrační PIN přišel vzápětí, rovněž rezervační, jen místa nejsou volná ... Je nutno sledovat, kdy dorazí další dodávka vakcín a poté zkusit rezervaci (s použitím rezervačního PIN, který mi byl zaslán dnes) na reservatic.com/ockovani ...
Soňa Prachfeldová
15.1.2021 09:43
Ano, zaregistrovala jsem kamaráda pred chvilkou bez potíží, jen termin nelze, až za několik dní doporučení a PIN platí stejný pro přihlášení termínu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA