FOTO: autorka
Nevydařený konec i začátek
16. 1. 2021To pořadí je správné. Vysvětlím. Ale pěkně popořádku. Na stříbrnou neděli 13. prosince byla moje dušička v peříčku. Cukroví napečeno, dárky obstarány, potraviny na vánoční svátky nakoupeny a byt téměř uklizen. Paráda.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
16.1.2021 14:31
Aničko držela jsem vám oběma pěsti a držím stále. Určitě bude stále lépe a lépe a vydáte se oba fotit krásnou přírodu a těšit se na nové vnouče. Moc vám to přeji. Vaše fotky mi opravdu chyběli.
Marie Měchurová
16.1.2021 13:59
Taky se přidávám s přáním brzkého uzdravení těla i mysli. Máte před sebou krásné jaro s tím nejkrásnějším dárkem.
Soňa Prachfeldová
16.1.2021 13:56
Aničko dojala jsi mě, objímám Vás oba a hlavně, že jste už z toho venku, za chvíli bude vše už dobré a oslavíte příchod miminka.
Jitka Mošovská
16.1.2021 12:58
Aničko a Vladimíre, přeji Vám zdraví. Náš soused již štěstí neměl, po deseti dnech v lázních, se vrátil v rakvi.
Věra Lišková
16.1.2021 12:35
Přeji hodně síly na cestě k úplnému uzdravení a v budoucnosti mnoho krásných zážitků s rodinou.
Hana Práglová
16.1.2021 12:20
Aničko, jsem ráda, že jsem si mohla přečíst tvůj příspěvek.Přeji tobě i Vláďovi, ať jste co nejdříve fit a můžete se radovat z příjemnych chvil, které vás čekají.
Danka Rotyková
16.1.2021 12:12
Paní Aničko, přeji Vám, ať jste brzy při síle a hlavně ať je to miminko zdravé.
Marie Faldynová
16.1.2021 12:11
Také jsme vánoce prospali, dárky pro syna a vnoučata jsme ještě nepředali. Jestli to byl covid nevím, o vánocích jsme to neřešili, tak zle nám na štěstí nebylo. Ale slabá se cítím ještě teď.
Marie Ženatová
16.1.2021 11:48
Milá Aničko * přeji Vám ze srdce oběma mnoho a mnoho sil a další ohromnou tvůrčí energii *
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA