Ilustrační foto: ingimage.com
Jana (69): Po smrti manžela jsem začala být zlá na lidi kolem sebe, na rodinu. Cítila jsem křivdu
12. 1. 2021Přijela jsem domů, bylo okolo druhé. Volala jsem: „Proč sis, prosím tě, neohřál ten oběd?“ Jídlo nebylo cítit, na sporáku nebyl hrnec, bylo mi jasné, že zase byl líný si oběd sám vyndat z lednice a ohřát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
12.1.2021 08:52
Také je mi Jany líto, ona manžela celý život upozorňovala na špatnou životosprávu a aby navštěvoval doktory a on ji schválně a vypočítavě jen rozmazloval, aby byla nesamostatná a tak dělal naprosto všechno za ni a dcera v tom dále bohužel pokračuje, pak se jednoho dne při posledním cigárku rozhodl, že ji tady už v tom slzavém údolí nechá samotnou a umřel si a vůbec netrpěl - bídák. Nemělo by se to považovat za zločin a zapsat mu to do trestního rejstříku in memoriam ? :)
Danka Rotyková
12.1.2021 08:25
Článek by si měli přečíst všichni, nejen vdovci a vdovy. Aby pochopili, jak těžké může být najít cestu zpět do života. Každý jsme jiný, a proto se stává i to, že se člověk ztratí. Je mi Jany líto.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA