Úvodní foto: autorka
Bartolomějské návrší v Kolíně
10. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.1.2021 20:39
Věru, hezká procházka. Fotkami jsi pěkně zdokumentovala tuto kulturní památku.
Soňa Prachfeldová
10.1.2021 22:12
Kolin neznám, díky za přiblížení. Máme krásné památky po celém naší zemi.
Jan Zelenka
10.1.2021 21:55
Kolín, zejména jeho náměstí a chrám, znám ještě ze svých obchodních cest po středních Čechách. To ale ještě nebyl přístupný prostor parkánů. je to krásně upravené. Věrko, připravila jsi moc pěknou procházku.
Helena Přibilová
10.1.2021 20:32
V Kolíně jsme byla před mnoha lety. Vzpomínám na to, jak jsem vystoupala na věž chrámu, odkud jsem se kochala pohledem na město.
Jana Šenbergerová
10.1.2021 19:46
Kolín jsem několikrát viděla z dálky při cestách někam jinam. Stará královská města bývají hezká. Díky za nahlédnutí do jednoho z nich.
Martina Růžičková
10.1.2021 18:15
Kolín jsem navštívila před několika lety a jeho historické centrum mě nadchlo. Děkuji za přiblížení nové úpravy prostoru kolem chrámu sv. Bartoloměje. Podle fotografií se opravdu povedla.
Rostislav Mraček
10.1.2021 17:53
Připomenul jsem si krásný zážitek z festivalu Kmochův Kolín před několika lety. Průvodcem po tamních památkách nám byl tehdejší starosta, Vít Rakušan.
Jitka Hašková
10.1.2021 14:13
Díky za procházku Kolínem. Já ho prakticky neznám, jenom, když jsem ho projížděla autem a nebyl čas se zastavit a projít se. Musím to dohnat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA