Úvodní foto: autorka
Bartolomějské návrší v Kolíně
10. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
10.1.2021 13:18
Děkuji za virtuální procházku městem Kolínem, kde jsem zatím nikdy nebyla, jen ním projížděla.
Alena Vávrová
10.1.2021 12:50
Také děkuji za info a pěkné fotky a budu doufat, že se tam konečně podívám. V minulosti, když jsem bývala v Kolíně častěji, tak bylo toto místo nepřístupné a chrám se opravoval.
Zuzana Pivcová
10.1.2021 10:00
Je to pěkná informace o městě, které osobně vůbec neznám. Jednou jsme tudy jeli na motorce a zastavili se na kafi. To je ostudně málo. Díky, Věrko.
Daniela Řeřichová
10.1.2021 08:59
Zajímavý článek a fotografie. Máme tam mnoho přátel, tak mohu posoudit, že královské město opravdu roste do krásy.
Hana Nováková
10.1.2021 08:56
Věrko, věřím, že se vám výlet zdařil, protože nejen na parkánech je krásně, těším se, až se tam budu moci vypravit na jaře. Jsem ráda, že jste se zmínila o znovu obnovené historické části mého rodného města Kolína.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA