Dopis
Ilustrační foto: pixabay.com

Dopis

9. 1. 2021

V polovině října loňského roku jsem dostala mail od Adry, ve kterém vyzývali své spolupracovníky a dobrovolníky k pomoci seniorům v době, kdy se opět kvůli covidu zavírala země do nařízené karantény. Jednou z forem pomoci mohl být i dopis lidem, kteří zůstali sami v izolaci. Jeden takový dopis jsem napsala a poslala. A protože situace se od té doby o moc nezlepšila, posílám ho i vám.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Moc hezké. :-)
jitka schildhabelová
děkuji p.Martinovi za příspěvek-s chutí jsem se zasmála.
Jitka Chodorová
Děkuji Vlasto za krásný a smysluplný dopis. Sice mi při něm vyhrkly slzy, ale měly svůj význam, to určitě. Je moc hezké, že se zabýváte i o ty, kterým se smutno někde v osamocení, však i zdravému člověku mezi svými přijde taková chvíle v tomto neutěšeném čase. Mockrát děkuji a musím přiznat, že vzpomínky si také promítám ve své mysli, protože mají v této době veliký význam.
Hana Šimková
Ano dopis je krásný a snad někoho potěší.
Věra Ježková
Hezký nápad, hezký dopis. Mně se spontánně vybavují bohužel vzpomínky nehezké. A pokud se zaměřím na ty hezké, v neutěšené situaci mi útěchu nepřinášejí. Takže radši nevzpomínám.
Hana Nováková
Vlasto, tak to e tak dojemné, krásné vyznání, že se až člověku ženou do očí slzy. I já se často přehrabuji ve svých fotkách, kterých mám stovky v PC či v albech. Uklidňuje mě to a vrací do dob, nenávratně zapadlých do dějin mého života a je mi krásně. Člověk bez vzpomínek nemůže žít, nebyl by to on. Děkuji za krásný článek
Soňa Prachfeldová
Díky za hezké vyznání k prožitému životu , za vzpomínání na ty, kteří pro vás moc znamenají a znamenali, za naději a silu do příštích dnů. Přeji Vám vše dobré.
Ludmila Krabsová
Krásný dopis plný optimismu a naděje. Moc vám děkuji, že jsem si jej mohla přečíst.
Marie Ženatová
Milá paní Vlasto, moc Vám děkuji za Váš upřímný dopis plný něhy, citu a překrásných vzpomínek* V některých z nich jsem se i já často našla a také velmi ráda si pouštím ve své paměti ty vzpomínky, ve kterých jsem byla šťastná. A když se také každé ráno podívám z okna a vidím vycházet sluníčko je to hned pro mne veselejší den. A když slouží trochu i zdraví a člověk může něco dělat tak to je pro mne ta největší radost i štěstí *
Hana Šimková
Tak to je pane Martine opravdu velmi humorné. Ještě, že se Vám soudružka nevyzvracela na podlahu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%