Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Potůčková
18.1.2021 06:06
Moc hezká, i když smutnější básnička. Anděla chytit nelze, ale jsem si jistá že nad námi bdí a střeží nás, jak jen to jde.
Hana Práglová
17.1.2021 23:43
Dle mne - smutné, ale krásné.Děkuji...
Jana Kollinová
11.1.2021 12:02
Andělé se nechytají, andělé nás provázejí, stráží a až najdete toho svého anděla, který se Vás dotkne křídly, potom Vaše poezie najde svoje poslání. Andělé musí přijít!
Elena Valeriánová
10.1.2021 10:55
Chtěl jste si chytit anděla, však zůstaly vám prázdné dlaně, nepozorovaně lehounce však sedne anděl na ně. Krásná báseň i když se smutným tónem.
Soňa Prachfeldová
9.1.2021 19:52
Něco, nebo někdo se zachytit nedá, jen touha zůstává a naděje, že je tu s námi.
Jitka Hašková
9.1.2021 10:54
Díky za krásné verše.
Hana Nováková
9.1.2021 10:24
Stejně to mám jako Zuzka, každý má mít své sny a snažit se je naplnit, ale člověk není všemocný, zasáhne i osud. Andělé jsou tak nějak pořád s námi, je na nás, jak jim nasloucháme a jak se s tím dokážeme srovnat..
Zuzana Pivcová
9.1.2021 09:30
Krásné, někdy člověk ve své touze na splněné sny nedosáhne. Ale anděl je s námi stále, i když se nedá "chytit". Děkuji.