Ilustrační foto: pixabay.com
Viděl jste, pane?
5. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
6.1.2021 13:26
Na oči mi nesahejte ! Nesnáším to , kdo má citlivé oči, tak to moc vadí.. Ale ráda se při bavení dívám do očí.. Odráží se v nich i úsměv. Ano, muslimky si oči velice upravují, i na ledovci. Hani dobrý, měla jsi nám ty tvé zdůrazněné oči vyfotit. Máš krásně modré..
Jana Kollinová
6.1.2021 11:57
Článek se mi líbí. Vtipnou formou odlehčuje nepříjemnosti nošení roušek, zejména u lidí bojujících se zamlžováním brýlí a nabízí nový odlehčující pohled na doufám dočasné zahalení našich tváří. Nejsem sympatizantkou muslimských tradic, ale několik let jsem se zájmem pozorovala muslimské klienty teplických lázní a přiznám se, že ženy zahalené Nikábem měly neuvěřitelně výrazné, krásné a temně žhnoucí oči.
Věra Ježková
6.1.2021 08:58
Hani, sebelépe zvýrazněné oči mi kryjí stále se zamlžující brýle. Je to k zlosti, nic s tím nenadělám.
Zuzana Pivcová
5.1.2021 19:35
Proč bychom se tu nezasmály? Je pravda, že i přes své vlastní celkem dlouhé řasy jsem v mládí občas vzala nalepené a jednou mě díky nim a děsným malůvkám a stínům chtěl po vystoupení sbalit Antonín Gondolán. Bylo to ve studentském vysokoškolském klubu v ČB. V opeře se mi zase během představení řasy na jednom oku začaly odlepovat, tak jsem je musela utrhnout a krása byla pryč. Tak, Hani, sleduj dál a dávej rady. :-D
Hana Šimková
5.1.2021 17:47
No ano všímavý muži nemají jinou možnost a vidí opravdu jenom ty oči. Těžké je v této době se seznamovat.
Anna Potůčková
5.1.2021 17:30
Hm, tak ted všichni si asi budeme nechávat prodloužit třasy, případně trvalou na řasy nebo jen si je nalepíme. Tak zase po dlouhé době na něco přišli muži :-) :-) :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA