FOTO: pinterest.com
Z obyčejné či staré komody se dá udělat umělecké dílo. Stačí umět trochu malovat
4. 1. 2021
Malování na nábytek je disciplína, která není příliš rozšířená. Zvládnou ji však i průměrně nadaní kutilové a výsledky bývají dechberoucí. Ideální je začít s různými skříňkami či komodami.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
6.1.2021 04:56
Ano,kdo umí malovat ten se tzv.doslova vyřádí. Já bych takovou komodu určitě nesvedla,ale podobnou jsem viděla v jednom místě obchodě s nábytkem. Ovšem při pohledu na cenovou mně málem omývali.
Martina Růžičková
5.1.2021 21:29
Zajímavý nápad. Ale na tak velkou plochu bych si netroufla, musím zůstat u kamínků :-).
Helena Přibilová
4.1.2021 21:08
Zajímavý nápad, který možná vyzkouším. Jen je třeba přihlédnout k vybavení bytu, jaké jsou v něm doplňky a celkové barevnosti, aby výsledek nepůsobil "přeplácaně".
Daniela Řeřichová
4.1.2021 13:43
Malovat moc neumím, ale na chalupě mám starší nábytek upravený formou decoupage, to mě baví.
Danka Rotyková
4.1.2021 13:42
Takový jeden kousek oživí celou místnost, líbí se mi to. Když jsme se s manželem zařizovali, zrenovovala jsem si starý nábytek po tchýni do ložnice v šedobílém dekoru. Byl to ten nejhezčí pokoj z celého bytu.
Martin Vrba
4.1.2021 08:22
Ano taková skříňka, jako je například na obrázku v první řadě ta zelená nalevo s tygry by určitě dadala konečně ten správný šmrnc mému, jinak pěknému, ale strohému bílému pokoji s moderním nábytkem z obchodního domu IKEA. Dal bych na ní velkou barevnou televizi, a když bych televizi vypnul, tak bych nebědoval nad černobílým světem a ponořil se do snů – do toho zeleného pralesa na té skříňce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA