Variace na hru - Co bych si vzala na pustý ostrov
FOTO: Julie Vargová

Variace na hru - Co bych si vzala na pustý ostrov

17. 1. 2021
vzpomínky
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(4.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Já si myslím, že k tomu všemu, aby něco šlo změnit je nutné zamordovat ten virus. Asi nic v této době není důležitější. Až se budeme moci obejmout, zasmát se na sebe, to bude změna určitě veliká a psí hovínko nám v radosti nezabrání.
Jan Zelenka
Toho, co bych rád změnil, je až moc. Především to, co je dnes tak moderní a to společensko-politickou korektnost. Tím chci navázat na to, co napsala paní Kosťunová. Obnovit suverenitu národních států a dětem už od první třídy vštěpovat vědomí domova a národního uvědomění. Je toho hodně a je to spíš na samostatný fejeton. Současná dekadence mi připomíná až příliš poslední léta antického Říma.
Zuzana Pivcová
Já bych zrušila rozestupy mezi lidmi. A to ty fyzické, které se někde musí dodržovat nyní, ale hlavně v přeneseném smyslu - niterné, emoční, duchovní.
Dana Puchalská
Hezké vzpomínání. Děkuji.
Helena Votíková
Paráda, ještě bych přidala střídání čtvero ročních období, tak jak pamatujeme. Léto s krátkým teplým deštěm a duhou, a aby se zase lidé uměli radovat z maličkostí a blbinek a neškaredili se na sebe.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%