Ilustrační foto: ingimage.com
Sestavte si svůj seznam důvodů, proč se těšit na nový rok
31. 12. 2020Nejhorší je, když se člověk nemá na co těšit. Bohužel, s přibývajícími léty někdy přichází pocit: Já už mám vše za sebou, mě už nic nečeká, každý den je stejný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
4.1.2021 13:03
Já se zásadně dopředu na nic netěším.Mám to už od dětství, tenkrát byla v rádiu taková hra, o klukovi z Hirošimy, který se těšil, že půjdou ráno s tátou na ryby. No a hodili tam tu bombu... A od té doby jsem si řekl, že se na nic těšit nebudu. No a vydrželo mi to sedmdesát let. Možná hloupé, ale mám to tak.
Snad ještě něco. Ten čas hrozně letí, jak zpívala Pavlína Filipovská. Asi znáte :-)
Jaroslava Handlová
2.1.2021 12:02
Těším se na každý den, aniž bych měla seznam. A když něco vyjde ještě lépe, než jsem si přála, tak se raduji, že jsem se o to zasloužila i svým přičiněním, nejen těšením.
Jan Ciprys
1.1.2021 19:10
Jsem ve věku kdy beru každý den jako zázrak.Tak jaké předsevzetí jsem realista války se nás netýkají,ekologie mě nezajímá protože ji v globále nemužu ovlivnit a tak jaké pak předsevzetí.
Soňa Prachfeldová
1.1.2021 17:40
Nový rok je tu, beru věci jak přijdou a tesim se a těšit budu ze všeho dobrého, co se bude dít, jak u mě, tak v rodině.
Lenka Kočandrlová
1.1.2021 14:49
Nějak se mi nezdá,že by se oteplovalo, učit jsme se mohli (doma) kdykoliv čemukoliv,jen se nám muselo chtít...Nemusíme mlčet: o tom by se dalo hodně diskutovat,protože bohužel dnes máme takovou cenzuru,o jaké se nám dříve ani nesnilo....Bez roušek budeme,ale ještě to potrvá....Já si chci jen tak v poklidu žít,jak žít se má....
Hana Rypáčková
1.1.2021 10:29
Vždy jsem si žila tak nějak tralala tralala tralala....Tak už jen tralala tralala... Aspoň tralala...
Marta Novotná
31.12.2020 18:39
Každý má své důvody proč se těšit nebo netěšit na příští rok, já mám jediný cíl chci žít a žít budu, budu si užívat svá vnoučata, těšit se se svými dětmi a jezdit na výlety se svým mužem, dokud ještě můžem :-)
Věra Ježková
31.12.2020 18:18
Omlouvám se, ale žádné seznamy důvodů si nepotřebuji vytvářet. Mám představu, co mě v mém světě může potkat. Těšení je jistě příjemné, ale … Napsala jsem o něm článek. 1) O rok starší jsem o svých narozeninách, ne po Novém roce. A nevadí mi to; vždy jsem ráda, že jsem se dožila. 2) Válek a teroru se nebojím, nepřemýšlím o nich. 3) Mráz v zimě mi nevadí, bojím se náledí. V botách na podpatcích nechodím ani od jara do podzimu. 4) Učím se průběžně, co potřebuji. Kurz čehokoli mě neláká. Jazyky mě baví, ráda poznávám jejich strukturu. K učení se jim ve stáří jsem ovšem velmi skeptická. Otázka také je, k čemu mi takové základy budou, když nikam nevycestuji a na čtení mi nestačí. 5) To mě neláká. 6) Netýká se mě. 7) Myslím, že do normálu se hned tak nevrátíme; sama se očkovat nenechám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA