V roce 2021 bude sídlo redakce V Kreativním centru Praha ve druhém poschodí
Poděkování čtenářům za jejich letošní aktivity. A jaké bude Íčko v roce 2021?
30. 12. 2020Milé čtenářky, milí čtenáři, věrní Íčkaři,
dovolte, abychom vám poděkovali za další rok prožitý s portálem pro aktivní seniory i60.cz. Jaký byl uplynulý rok na Íčku? Kdo se stal Íčkařem roku? A co plánujeme na rok 2021?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Petlachová
3.1.2021 10:32
Blahopřeji všem oceněným a moc děkuji za íčko všem, kteří se na něm jakkoli podílejí. Našla jsem zde útěchu a naději i sílu se vypořádat s trápením, které mě v tom roce pitomém potkalo. Návštěva íčka se stala mým denním rituálem. Těším se na osobní setkání, až si ke jménům přiřadím i tváře. A také se těším na ty avizované novinky, které redakce připravuje. Už teď mám radost z cyklistického počítadla. ? Takže ještě jednou velký dík a přeji nám všem, ať je tenhle nový rok o hodně radostnější, než byl ten minulý.
Blanka Macháčková
3.1.2021 09:52
Blahopřeji všem oceněným, ale nejvíce Věře Ježkové, kdy jsem byla osobně přítomna jejího vstupu na portál. Mám radost že vytrvala a svými články přispívá k zajímavosti a čtivosti portálu.
Zdenka Jírová
3.1.2021 00:38
Blahopřeji všem oceněným íčkařům i celé redakci přeji hodně zdaru v novém roce.
Rostislav Mraček
31.12.2020 17:07
Děkuji redakci za milé přání a přispěvatelům za milé, čtivé, snivé i veselé příspěvky! Mnoho zdraví i zdaru do nadcházejícího roku!
Dana Kolářová
31.12.2020 12:34
Děkuji za ocenění a blahopřeji všem výhercům a Íčku k výročí vše nejlepší!
Jana Šenbergerová
31.12.2020 11:19
Gratuluji všem oceněným, a jim i ostatním, kteří mi už léta zpříjemňují život, z celého srdce děkuji. Do roku 2021 pak přeji nám všem, aby byl lepší ve všech směrech. A lepším ho můžeme udělat jen my.
Martina Růžičková
31.12.2020 08:42
Přidávám se s gratulací všem oceněným íčkařům. Redakci blahopřeji k jubileu a přeji hodně úspěchů do dalších let. A děkuji vám všem, že mi už skoro rok zpestřujete život :-). Hodně zdraví všem!
Hana Čadová
31.12.2020 07:54
Milá redakce, chtěla bych Vám moc a moc poděkovat co pro nás seniory děláte. Do roku 2021 Vám a všem z íčka přeji hóódně zdravíčka. Hanča
Marie Ženatová
31.12.2020 07:49
I já gratuluji všem oceněným a těším se na další rok v milém íčku v dalším virtuálním setkávání zase s Vámi všemi *
Lenka Měkotová
30.12.2020 21:42
Gratulujeme oceněným i výhercům, děkujeme celé redakci, přejeme vám všem hodně zdraví a těšíme se na další roky s íčkem Měkotovi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA