V roce 2021 bude sídlo redakce V Kreativním centru Praha ve druhém poschodí
Poděkování čtenářům za jejich letošní aktivity. A jaké bude Íčko v roce 2021?
30. 12. 2020Milé čtenářky, milí čtenáři, věrní Íčkaři,
dovolte, abychom vám poděkovali za další rok prožitý s portálem pro aktivní seniory i60.cz. Jaký byl uplynulý rok na Íčku? Kdo se stal Íčkařem roku? A co plánujeme na rok 2021?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
30.12.2020 21:42
Naše milé Íčko pro mě jsi zdravíčko! Funguješ 24 hodin denně, pomůžeš, když je člověku bledě.
Jsi velikým všelékem, bereme Tě s povděkem. Přeji Ti k blížícím se kulatinám, abys vzkvétalo pro radost nám.
Celé redakci i řadě pomocníků vyznávám úctu i slova díků.
Všem oceněným přispěvovatelům blahopřeji a těm aktivním i v novém roce další úspěchy přeji.
Optimistickou vizi pro rok 2021 máme, pod vedením Honzy Rašky si zábavu dáme.
Hana Polednová
30.12.2020 20:57
Desetileté výročí s íčkem je úžasné. Přeji celé redakci a hlavně našemu skvělému Honzovi Raškovi hodně dalších let s námi a moc a moc zdraví do nového roku. Zároveň gratuluji všem výhercům a oceněným. Věru J., ta korunka Ti bude slušet.
Elena Valeriánová
30.12.2020 19:13
Především chci popřát našemu íčku, aby žilo a bavilo nás ještě alespoň dalších deset let. Blahopřeji všem výhercům a oceněným. Především však Elišce Murasové za výhru ve fotosoutěži, Toníček byl můj favorit.
Jitka Mošovská
30.12.2020 16:06
Nám všem blahopřeji, že jsme tady, žijeme a bavíme se, o to přeci jde. Na zdraví!
Marie Seitlová
30.12.2020 14:58
Gratuluji všem oceněným a děkuji, že postál stále je a to již mu bude 10. Poděkování patří celé redakci. Jsem zde ráda a mám mezi ičkaři spoustu dobrých přátel. Přeji portálu ještě hodně úspěšných let.
Dana Puchalská
30.12.2020 12:29
Gratulace pro oceněné jde i ode mně. A těším se na další rok s
íčkem.
Olga Štolbová
30.12.2020 12:00
Souhlasím se všemi předchozími a děkuji a gratuluji nám všem, že jsme se tady na íčku našli a přeji nám všem hlavně zdravíčko a brzičko krásné setkání. ♥ ♥ ♥
Jan Zelenka
30.12.2020 11:53
Velké blahopřání všem vítězům, zejména Věře ježkové, s kterou to, doufám, v příštím roce společně oslavíme. Blahopřeji i redakci, zejména panu Raškovi za to, že existují a že nám připravují příjemné chvíle při sledování íčka. A hlavně za to, že tak umožňují lidem vzájemně komunikovat a vytvářet nová přátelství. A to je důležité zejména v této, velmi neobvyklé době. Ať vám to, milá redakce, vydrží i příští léta.
Eliška Murasová
30.12.2020 11:24
Blahopřeji oceněným, děkuji za Toníka. Jsem ráda za portál I60, stal se mým každodenním společníkem. Všichni, co se podílejí na jeho chodu, zaslouží velkou pochvalu! Přeji nám všem laskavější příští rok a těším se nejen na virtuální setkávání, snad se i doopravdicky potkáme....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA