V roce 2021 bude sídlo redakce V Kreativním centru Praha ve druhém poschodí
Poděkování čtenářům za jejich letošní aktivity. A jaké bude Íčko v roce 2021?
30. 12. 2020Milé čtenářky, milí čtenáři, věrní Íčkaři,
dovolte, abychom vám poděkovali za další rok prožitý s portálem pro aktivní seniory i60.cz. Jaký byl uplynulý rok na Íčku? Kdo se stal Íčkařem roku? A co plánujeme na rok 2021?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
30.12.2020 08:53
Celé redakci i nám íčkařům přeji do nového roku hodně štěstí a zdraví, odvahu a sílu pro přežití nynější situace bez ztráty kytičky a optimismus pro dny v příštím roce. Abychom zase mohli plánovat a setkávat se se všemi a všude !
Jarmila Komberec Jakubcová
30.12.2020 08:18
Děkuji za celé redakci za její úspěšnou práci, protože ten letošní rok byl velmi náročný. Jsem ráda, že máme íčko.
Jitka Hašková
30.12.2020 07:41
Děkuji za práci redakce, Blahopřeji všem oceněným. Íčko je bezvadné a mě moc pomáhá v mém osamění.
Soňa Prachfeldová
30.12.2020 07:39
To je krásná a velmi úspěšná bilance roku 2020. Je neuvěřitelné, že Íčko už v příštím roce oslavi jubileum 10 let. To bude chtít pořádnou oslavu ! Blahopřeji týmu v čele s Honzou Raškou, k tak skvělému portálu, který obohatil život mnoha lidem, který má své věrné fanoušky a spolutvůrce . Je to jedinečné , myslím, že se tu sešla parta originálních lidiček z různých ranků, kteří umí, kteří se zapojují s radostí a obohacují íčko , ale také sebe v mnoha směrech. Gratuluji všem oceněným, v rámci bilancování letošního roku 2020. Všem děkuji, za společně strávený čas, ať virtuální, či osobní. Jsem mezi Vámi všemi nesmírně ráda , prostě to naše íčko je skvělé. Přeji do nadcházejícího roku 2021 redakci a jejich spolupracovníkům, našim přátelům a spolutvůrcům , prostě všem - pevné zdraví, štěstí, neutuchající vitalitu , ať se zase ve zdraví a pohodě sejdeme !
Jarka Wirterlová
30.12.2020 07:33
Gratuluji všem oceněným a děkuji celé redakci za úžasný portál. Do roku 2021 přeji všem hodně zdraví, štěstí a osobní pohody.
Daniela Řeřichová
30.12.2020 07:15
Děkuji redakci za mimořádnou tvůrčí a logistickou energii, kterou vkládá do portálu i60, abychom se zde mohli setkávat, sdělovat své zážitky a zkušenosti a radovat se z článků a fotografií. Přeji celému redakčnímu týmu hodně radosti ze zpětné vazby nás, čtenářů. Gratuluji vítězům v poslední fotosoutěži E. Murasové, Z. Kroulíkové a B. Gajdošovi. Gratuluji oceněným blogařům, gratuluji k Počinu roku a velké blahopřání směřuje k Věře Ježkové-íčkařce roku. Děkuji za milé ocenění Nováček roku. Íčko se pro mne v poslední době stalo každodenní součástí života a našla jsem zde mnoho spřízněných duší. Děkuji všem!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA