Poděkování čtenářům za jejich letošní aktivity. A jaké bude Íčko v roce 2021?
V roce 2021 bude sídlo redakce V Kreativním centru Praha ve druhém poschodí

Poděkování čtenářům za jejich letošní aktivity. A jaké bude Íčko v roce 2021?

30. 12. 2020

Milé čtenářky, milí čtenáři, věrní Íčkaři,
dovolte, abychom vám poděkovali za další rok prožitý s portálem pro aktivní seniory i60.cz. Jaký byl uplynulý rok na Íčku? Kdo se stal Íčkařem roku? A co plánujeme na rok 2021?

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 51 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Celé redakci i nám íčkařům přeji do nového roku hodně štěstí a zdraví, odvahu a sílu pro přežití nynější situace bez ztráty kytičky a optimismus pro dny v příštím roce. Abychom zase mohli plánovat a setkávat se se všemi a všude !
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji za celé redakci za její úspěšnou práci, protože ten letošní rok byl velmi náročný. Jsem ráda, že máme íčko.
Jitka Hašková
Děkuji za práci redakce, Blahopřeji všem oceněným. Íčko je bezvadné a mě moc pomáhá v mém osamění.
Soňa Prachfeldová
To je krásná a velmi úspěšná bilance roku 2020. Je neuvěřitelné, že Íčko už v příštím roce oslavi jubileum 10 let. To bude chtít pořádnou oslavu ! Blahopřeji týmu v čele s Honzou Raškou, k tak skvělému portálu, který obohatil život mnoha lidem, který má své věrné fanoušky a spolutvůrce . Je to jedinečné , myslím, že se tu sešla parta originálních lidiček z různých ranků, kteří umí, kteří se zapojují s radostí a obohacují íčko , ale také sebe v mnoha směrech. Gratuluji všem oceněným, v rámci bilancování letošního roku 2020. Všem děkuji, za společně strávený čas, ať virtuální, či osobní. Jsem mezi Vámi všemi nesmírně ráda , prostě to naše íčko je skvělé. Přeji do nadcházejícího roku 2021 redakci a jejich spolupracovníkům, našim přátelům a spolutvůrcům , prostě všem - pevné zdraví, štěstí, neutuchající vitalitu , ať se zase ve zdraví a pohodě sejdeme !
Jarka Wirterlová
Gratuluji všem oceněným a děkuji celé redakci za úžasný portál. Do roku 2021 přeji všem hodně zdraví, štěstí a osobní pohody.
Daniela Řeřichová
Děkuji redakci za mimořádnou tvůrčí a logistickou energii, kterou vkládá do portálu i60, abychom se zde mohli setkávat, sdělovat své zážitky a zkušenosti a radovat se z článků a fotografií. Přeji celému redakčnímu týmu hodně radosti ze zpětné vazby nás, čtenářů. Gratuluji vítězům v poslední fotosoutěži E. Murasové, Z. Kroulíkové a B. Gajdošovi. Gratuluji oceněným blogařům, gratuluji k Počinu roku a velké blahopřání směřuje k Věře Ježkové-íčkařce roku. Děkuji za milé ocenění Nováček roku. Íčko se pro mne v poslední době stalo každodenní součástí života a našla jsem zde mnoho spřízněných duší. Děkuji všem!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%