V roce 2021 bude sídlo redakce V Kreativním centru Praha ve druhém poschodí
Poděkování čtenářům za jejich letošní aktivity. A jaké bude Íčko v roce 2021?
30. 12. 2020Milé čtenářky, milí čtenáři, věrní Íčkaři,
dovolte, abychom vám poděkovali za další rok prožitý s portálem pro aktivní seniory i60.cz. Jaký byl uplynulý rok na Íčku? Kdo se stal Íčkařem roku? A co plánujeme na rok 2021?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
30.12.2020 10:55
Redakci na tomto místě chci poděkovat za všechno co pro nás dělají, za redakční články, za různé soutěže a za to, že Íčko je vždy na blízku, když člověka něco bolí, trápí a má splíny. Íčko nalévá mnohdy novou krev do mých žil. V jubilejním roce všem v redakci, všem Íčkařům a Íčkařkám přeji spoustu zdraví, pokud možno vždy jen dobrou náladu, spoustu štěstí a spoustu radostí v každodenním životě. Všem oceněným a výhercům moc a moc gratuluji a všem do Nového roku přeji spoustu optimismu, zdraví a spoustu lásky ve všech možných podobách. At už je to láska mateřská, partnerská, sourozenecká apod.
Danuše Onderková
30.12.2020 10:26
Gratuluji všem výhercům a oceněným. Děkuji za tento portál i60, díky němuž jsem našla spoustu přátel virtuálních, ale i s osobním setkání. Poslední dobou jsem zde sice minimálně, ale hodně mi zdejší přátelé pomáhají i když oni si to většinou neuvědomuji.
Přeji celé redakci i hlavnímu členovi Honzovi Raškovi hodně úspěchů v jubilejním roce 2021. A mějte prosím občas pevné nervy s námi ičkaři.
Eva Mužíková
30.12.2020 10:19
Upřímně gratuluji všem oceněným, zvláště Věrce Ježkové. Jsem moc ráda, že již dlouhá léta patřím do íčkařské rodiny, ve které jsem našla hodně přátel. Íčko mne baví, Íčko mne zdravě provokuje k činnosti, Íčko mne " okrádá " o spoustu času, Íčko se stalo každodenní součástí mého života. ÍČKO, děkuji ti.
Věra Ježková
30.12.2020 10:10
Vážená redakce, děkuji mnohokrát za pomyslnou korunku. Mám radost zejména z ocenění mého Dopisování s Janem Zelenkou. Již jsem několikrát zmínila, že íčko mi letos velmi pomohlo v dlouhých dnech samoty. Přeji vám všem hodně zdraví a spokojenosti v příštím roce. Byla bych moc ráda, kdyby se podařilo setkání. Samozřejmě gratuluji všem dalším oceněným. :-)
Hana Rypáčková
30.12.2020 09:38
Děkuji všem za tvorbu webu, blahopřeji oceněným a těším se na další setkání psaná a hlavně snad i živá..
Helena Votíková
30.12.2020 09:37
Věřím, že ta desítka vyjde. Blahopřeji oceněným a děkuji redakci vše, co pro nás věčně nespokojené :-) dělá, a všem íčkařům za to, že svými články, hádankami, fotkami, názory nás obohacují a zpříjemňují všední dny. Přeji všem pevné zdraví, velkou nůši úsměvu a optimismu a taky trochu toho štěstí. Připíjím na zdraví.
Naděžda Špásová
30.12.2020 09:20
Blahopřeji oceněným a íčku přeji hodně štěstí a dlouhé trvání. Doufám, že se setkání příští rok uskuteční. Hodně zdaru všem do roku 2021. :-)
Hana Práglová
30.12.2020 09:19
Děkuji za tento příspěvek.Blahopřeji všem oceněným!!Děkuji redakci za úsilí, které vynakládá k tomu, abychom vyli spokojeni.!!!Přeji zdaví, štěstí, optimisus, silné nervy, dobré lidi kolem sebe a stálý úsměv na tváři! Jsem ráda, že vás znám a mám!!
Alena Tollarová
30.12.2020 09:10
Děkuji Ti, milé íčko, že jsi. A děkuji všem, kdo se podílejí na Tvém chodu, za péči, starosti a v neposlední řadě i trpělivost, kterou s námi čtenáři máš. Přeji vám všem do nového roku spokojenost v osobním i tom "íčkařském" životě a hlavně zdraví a těším se na další porci zábavy a poučení. Blahopřeji všem oceněným. Na zdraví!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA