Ilustrační foto: pinterest.com
Noční přiznání, které svou brutální existencí změnilo nadcházející vánoční chvíle
20. 12. 2020V životě člověk může zažít věci, které hraničí s oblastí nadpřirozena. Například to, že osud a záhadné síly mohou svou podstatou nadpřirozena a drsné reálné skutečnosti změní nenávratně vše, o co člověk usiluje.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
21.12.2020 07:43
Obdivuhodná vytrvalost se zdarným výsledkem, Helenka spokojená, ještě že se nevyptavala na milenky ;-) . Nakonec střepy znamenají štěstí . Jste skvělý pár a přeji Vám nádherné Vánoce !
Hana Nováková
20.12.2020 14:40
Zasmála jsem se, život někdy přinese situace, to nevymyslíš, alespoň pak je důvod k zasmání. Krásné vánoce a pozor na hrneček...
Irena Mertová
20.12.2020 13:46
To se mi moc líbí :-) . Když jeden mluví ze spaní, tak musí mít celý život čisté svědomí :-)
Naděžda Špásová
20.12.2020 10:26
Romane, tak držím palce. Taky lpím na věcech a ztráta některých mně fakt mrzí, takže si dovedu představit, jak bylo Helče. Tak si ty vánoce krásně užijte. :-) (◕ᴗ◕✿)
Jana Petlachová
20.12.2020 10:15
Rozesmálo mě to tak, že jsem se polila nedopitým čajem. :-) Držím palce. ať to ta kurýrní služba zvládne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA