Ilustrační foto: ingimage.com
Kéž bys už šel do hospody. Ženy tuto větu říkají partnerům
22. 12. 2020
Když muž řekne: jdu na jedno, žena by měla souhlasně pokývat hlavou a říci: ano, běž. Jakmile se tváří ublíženě nebo vyjádří nesouhlas, sama sobě škodí. V kvalitních vztazích hraje odchod do hospody nezastupitelnou roli.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
24.12.2020 15:29
Pan Václav má pocit,že muž chodící všude s manželkou je podpantoflák.No dejme tomu.Tak ten,co s manželkou nikdy nikam nejde je nadpantoflák??? Hahaha!!! Můj manžel je v tedy mezipantoflák,neb si chodí někdy se mnou a jindy sám.....
Antonín Nebuželský
24.12.2020 11:10
Děkuji pěkně a přeji Vám, i všem kdo to čtou, štěstí domova a pevné zdraví.
Antonín Nebuželský
23.12.2020 20:58
Fakt je, že to opilci postavají většinou u krámu. Teď mám kovid, nevím odkud, tak mi to chození chybí. A Vám, taky přeji. VŠEM. ?
Václav Soukup
23.12.2020 20:32
Pane Antoníne, to jste " pašák "! My chodíme kolem Hostivařské přehrady 2 x týdně
a za odměnu jedeme na 2 piva. Asi se to liší podle místa, ale já jsem opilce v hospodě
neviděl roky. V hospodách se odjakživa vyřešilo mnoho věcí, třeba jak sehnat šikovného
řemeslníka. Přeji Vám hezké svátky !
Antonín Nebuželský
23.12.2020 13:46
No Václave ono záleží na tom...Za sebe asi tolik.Denně chodím s kamaradem od půl třetí do pěti ven.Chodíme cca 6 až10 kilometrů,což si myslim,není tak špatné vzhledem k věku74 a 80 let.CHlapa nepotkáme,poměrně dost mladých holek,do padesátky.Výjimka tvrdí pravidlo.A do hospody chodí pořád ti stejní,no co si budeme povídat.Když si tipnu patnáct set chlapů v obci,takovych sto,at to přeženu,je tam naloženo denně.Nejsem abstinent,pro pořádek.
Václav Soukup
23.12.2020 10:24
Odpírači hospod zapomínají, že člověk je tvor společenský a jako takový se potřebuje
scházet se svými kamarády. Ten, který se nehne od manželky a chodí všude s ní, je obyčejný
" podpantlofák " a je mně ho upřímně líto ! Někteří z Vás mají stále představu, že hospody
jsou zakouřené a špinavé " knajpy ", ale to už není dávno pravda.
Elena Valeriánová
23.12.2020 07:24
V životě jsem první větu z nadpisu článku z úst nevypustila. A to jsem vdaná 48 let. Nesnáším hospodský smrad z šatů a opilecký dech. A znám spoustu životů zmařených právě alkoholem. Ne, toto je pro mne úplný propadák.
Josef Borecký
22.12.2020 17:03
Jo hospoda je zdravá kulturně společenská záležitost, bohužel se vytrácí první ránu jí dalo eet teď ta breberka .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA