Foto: autorka
Vedlejší účinky koronaviru
16. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
8.8.2021 15:10
Milá Olinko, snad jsi si náladu opravdu vylepšila. Já jsem na íčku už svoje působení ukončila.
Olga Štolbová
8.8.2021 11:41
Ahoj Hanko, čtu až dnes, mám špatné oči, tak čtu články jen málokdy. A tebe jsem četla vždycky ráda, tehdy jsem i já občas něco napsala. Dnes jsem se pobavila, hned se půjdu podívat na tvůj profil, nutně si potřebuju vylepšit náladu.♥
Dana Divišová
18.12.2020 23:00
Krásný humorný článek. Moc jsem se pobavila. Moje tchýně říkala - až budou tlustý hubený, tak hubený budou studený. Chodím doma v legínách, jsou velice pohodlné. V džínách vydržím jen na ve stoje. Přeji hezké a pohodové Vánoce.
Hana Rypáčková
18.12.2020 09:34
Celá ty, humor za každou větou. Cukroví jde roztlouct kladívkem, my to říkali o ztvrdlých perníčcích. Já nemám špajzku a četla jsem to přejmenování na vanilkové prcinky. Honem jsem se šla zvážit , protože nosím jen sportovní kalhoty po manželovi a ty mi jsou , mám nahozeny dvě kila ! Není to ale dobře? Že nám chutná? Jen ty klouby si mohou stěžovat.
Jindra Hubačová
17.12.2020 16:05
Haničko , směji se , pobavila jsi mě ! Z nepovedeného udělej , jak Ti radí Ivana, bude to dobré a pěkně kalorické. No , a co ? Měj hezké a klidné Vánoce !
Jan Zelenka
17.12.2020 00:28
Když váš článek čtu, musím si říci s ulehčením, že nejsem v tom sám. Lednice nacpaná, na váhu raději nelezu a opasek musím povolovat. Ale pořád žijeme. To je hlavní.
Marie Faldynová
16.12.2020 21:40
Bydlím pár minut od lesa, kde mohu shazovat kila chůzí do kopce - ale problémy s váhou mám taky! A to ještě vánoce nebyly! Ale trhovkyni s oblečením jste jistě udělala radost, když něco prodala. A protože je nás víc, uděláme radost i dalším obchodníkům s oděvy :-)
Rostislav Mraček
16.12.2020 21:00
Pobavila jste mě. A když tak hledím na ty vaše rohlíčky, nakonec snad budu na ten svůj perník ještě pyšný! :)
Eva Braunová
16.12.2020 20:40
jééé,to bujuju s váhou taky,ale ven chodím to není zakázáno.V mobilu mám krokoměr a mám radost,že nějaký ten km ujdu.Nepijte slazené a sladké nápoje,dá se na to zvyknout.A to nepovedené cukroví,no to se stává i mě,protože někdy chci vyzkoušet nový recept z internetu,ale většinou nestojí zanic.Přeju krásné svátky.
Jana Šenbergerová
16.12.2020 19:38
Hanko, já možná shodím pár deka smíchy. Jen piš častěji. Tobě se uleví a my budeme díky smíchu zdravější. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA