Ilustrační foto: Libuše Hvězdová, Vlasta Ladýřová, Alena Vávrová
Prosinec 2020
14. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
17.12.2020 19:50
Děkuji všem za reakce na mé snažení. Už jsem se těšila, že rok pěkně končí, ale jak vidím, našli se "provokatéři". Přestože jsem neměla v úmyslu pokračovat i v roce 2021, při prohlížení nového kalendáře mi pár veršíků naskočilo. Asi zafungovalo něco jako "zvyk je železná košile". Uvidím a pak se podle toho zařídím. :-)
Jana Kollinová
16.12.2020 14:31
Líbí se mi autorčino vnímání prosincových fotografií k kalendáři i60 2020.
Alena Tollarová
15.12.2020 13:09
Krásné dvanácté zamyšlení, další měsíc v tomto roce už není. Do nové jedničky jenom skok, těším se na Tvé básnění napřesrok.
Alena Vávrová
15.12.2020 00:17
Jani děkuji, ne pro tu moji fotku, ale za to, jaká jsi kouzelnice. Je to celé kouzelné: Ať se ti daří veršotepectví i v příštím roce ♥ !
VANDA Blaškovič
14.12.2020 13:42
Šumění lesa nám všem pro štěstí zpívá....i Tobě, Jano! Krásné, miloučké...ahoj!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA