FOTO: autorka
O vánočním cukroví
14. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.12.2020 19:43
Vánoční pečení patří neodmyslitelně k svátkům. Mám hodně formiček a vykrajovatek po mamince . Děkuji za voňavé pečení.
Anna Potůčková
14.12.2020 19:18
Moc hezký článek, krásně nazdobené cukroví - tak at jsou také krásné Vánoce!
Růžena Kuželková
14.12.2020 18:23
Jako malá jsem milovala čokoládu - šup s vajdlíkem ven přinést sníh,mezitím se připravily formičky a čokoláda s náběračkou se formičky plnily a za chvíli se čokoláda "vytloukala"měli jsme staré formičky s čertem a mikulášem - ty byly moje nejmilejší -kdeže ty "loňské sněhy jsou" ??
Alena Várošová
14.12.2020 17:27
Opravdu krásné a koukatelné vánoční cukroví.Já nemám až takovou trělivost cukroví čančat.Jsem ráda když upeču šestero a to nám stačí Hlavně,že chutná..Pěkný článek.
Jana Šenbergerová
14.12.2020 13:55
Moc hezký článek. Leccos v něm mi připomíná, jak to chodí u nás. A cukroví je jako malované. Díky za odkaz na cukroví na vašich stránkách. Možná budu experimentovat, i když jeden experiment už mi letos nevyšel. Přeji vám krásné voňavé Vánoce.
Daniela Řeřichová
14.12.2020 13:41
Děkuji za voňavý článek a fotky. Také jsme kdysi dělávaly mnoho druhů cukroví a v práci si je ochutnávaly. A také v naší rodině jsou především pánové konzervativní a zejména tzv. zdravou výživu moc nemusí. Moje maminka byla výborná kuchařka a pekařka a na její pracičky za zvuků koled a upíjení punče nemám.
Zdenka Soukupová
14.12.2020 13:20
Moc hezké... Taky peču jen "naše" cukroví, moc experimentů jsem nezkusila a stejně se nesetkaly s dobrým ohlasem. Velmi oblíbené jsou u nás vanilkové rohlíčky. V mé rodině se pekly podle jiného receptu, než v manželově. Ty od tchyně byly ale chutnější. Tak je peču podle receptu, který mi ona vlastní rukou napsala. A syn mi jednou řekl: " Mami, jsou dobré, ale ty od babičky byly lepší". Čím to může být? Utěšuju se tím, že vnoučata zase budou vzpomínat na moje cukroví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA