Marie Bartošová
12.1.2021 12:35
Díky za rozhledny, fotky jsou pěkné a inspirující. Poslední rozhledna, na které jsem byla loni na podzim, je na Čapím vrchu (Čáp v Supích skalách, nejvyšší vrchol Adršpašsko-teplických skal,786 m.n.m. ). Má jen 44 schodů a výšku asi 13 m, ale stavěli ji v roce 2014 pomocí vrtulníků, nelze se k ní dostat s technikou, musí se k ní vystoupat lesní stezkou a skalami. Ale ten výhled stojí za to! Skály kolem, Krkonoše, hory Vraní, Jestřebí, Soví, Javoří, Orlické, také Broumovské stěny, Ostaš, Bor, Hejšovina a další hory v Polsku ale i Zvičina a Kumburk... nádhera! Vřele doporučuji, hlavně když jsou stromy podzimně zbarvené. Ten pohled vezme dech každému.
Blanka Lazarová
25.12.2020 08:49
Tak nová rozhledna Holedná byla otevřena pár dnů před Štědrým dnem. Prvovýstup jsem uskutečnila v krásné datum 21.12.2020. A teď budu čekat jen na lepší počasí pro focení.
Dana Divišová
13.12.2020 20:50
Blanko, děkuji vám za označení rozhleden. Budou to cíle našich výletů s kamarádkama.
Blanka Lazarová
13.12.2020 18:24
Tak už jsem to trochu napravila. Kdo chce vědět, kde jsou ty rozhledny, tak se podívá do mé galerie fotek.
Zuzana Pivcová
13.12.2020 16:23
Jitko!! Na skokanském můstku v městě mého dětství jsem stála několikrát (viz třeba článek Tak jsem tam zase vylezla) při školních srazech, ale posledně už ne. Vymlouvala jsem se, že je mokro a klouže to. :-D
Jitka Hašková
13.12.2020 16:11
Děkuji za krásné rozhledny. Asi největší rozhlednová rarita, na které jsem byla, je skokanská věž v Lomnici nad Popelkou, která slouží také jako rozhledna.
Dana Divišová
13.12.2020 11:02
Jaroslave, doporučujte ještě další. Ráda někam s kamarádkama vyrazím.
Jaroslav Kolín
13.12.2020 10:11
Na rozhledny lezu docela rád. I když moje paní trpí závratěmi, snaží se lézt se mnou a velice ji obdivuji. Mohu doporučit rozhlednu na vrchu Pepř poblíž Jílového. Je součástí naučné stezky a je k ní pěkná procházka. Mimochodem: Víte, že rozhledny se díky mým kolegům sběratelům objevily i na hygienicky balených cukrech?
Soňa Prachfeldová
12.12.2020 08:08
Rozhledny mám také moc ráda, pohled na krajinu je úžasný.
Alena Tollarová
11.12.2020 23:38
Rozhledny mám také moc ráda a mám jich v archivu pěknou řádku. Některé jsou součástí mých článků tady na portále. A že se první příspěvek úplně nevydařil podle Vašich představ? To vůbec nevadí, všichni jsme postupovali stylem pokus-omyl :)
Načíst starší příspěvky