Ilustrační foto: ingimage.com
Valorizace v lednu 2021 zvýší průměrný starobní důchod přibližně o 839 korun měsíčně
29. 12. 2020Od ledna 2021 dojde opět k valorizaci všech vyplácených důchodů, tedy starobních, invalidních, vdovských, vdoveckých a sirotčích. Základní výměra se zvýší o 60 Kč, tedy z 3 490 na 3 550 Kč, a procentní výměra vzroste o 7,1 %.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
31.12.2020 15:56
Jsem moc ráda za zvýšení důchodů. Od začátku jsem na to sama, sice mám vdovský, ale i tak mám radost z každé korunky navíc.
Růžena Kuželková
30.12.2020 18:09
Pochopitelně se my důchodci radujeme z každé "koruny",ale co se dělo před tím,to byl tzv.hnus.Kde kdo se "otíral"o důchodce hlavně "omladina",která ani neví,jak se drží koště - to je výchova.Za našich mladých let by toto nepřicházelo v potaz,my jsme si vážili svých rodičů.ale dnes??!!!
Hana Rypáčková
30.12.2020 09:44
Peníze mi dělají ty nejmenší starosti. Ale oceňuji informace. Děkuji.
Margita Melegova
29.12.2020 14:51
Co je doma to se pocita, do duchodu jsem sla o tri roky driv, uz jsem nezvladala tech 14 hodin mimo domov, s nizsim duchodem pocitala ale zdravi bylo prednejsi.
Naděžda Špásová
29.12.2020 14:12
Už jsem nám to spočítala, každá koruna dobrá. Oznámení nám ještě nepřišlo. :-)
Soňa Prachfeldová
29.12.2020 12:22
Doufám, že nařízení vlády 381/ 2020 nebude po nových volbách upraveno, či dokonce zrušeno v neprospěch důchodců. Myslím, že je to spravedlivé vzhledem k inflaci a růstu cen.
Daniela Řeřichová
29.12.2020 11:45
Myslím, že zvýšení je oprávněné, celý život jsme přispívali do společného balíčku.
Dana Puchalská
29.12.2020 11:04
Jsem za zvýšení důchodu víc než ráda. Žádné oznámení mi ale ještě nepřišlo.
Eva Mužíková
29.12.2020 10:24
Mně nový výměr přišel včera. Jsem spokojená, každá koruna navíc se hodí. Díky Honzo za informace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA