Foto: autorka
Výlet do Klecan - za přírodou i památkami
9. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
9.12.2020 21:12
Krásné popsání jednoho výletu i s pěknými fotkami. Když si někam vyslapnu, pak si něco k tomu přečtu a jsem mnohdy překvapená, co pěkného se dozvím.
Helena Přibilová
9.12.2020 19:58
O naučné stezce "Za pírkem klecanského sokola" jsem věděla, a to rovněž díky aplikaci mapy.cz, kterou s manželem úspěšně využíváme při plánování našich výletů. Do Klecan jsme se chtěli v brzké době vypravit, a tak děkuji za tento článek, který jsem si přečetla s nadšením. Uvedená stezka totiž nabízí nejen procházku hezkou přírodou, ale seznamuje také se zajímavými historickými památkami. Děkuji rovněž za hezké fotografie.
Martina Růžičková
9.12.2020 19:42
Moc vám všem děkuji. Je u nás tolik zajímavých a krásných míst, že je člověk nemůže zvládnout všechny navštívit. Když nějaké nové objevím, tak mi to udělá velkou radost. Jsem ráda, že jsem tuto mohla takto sdílet s vámi. Odpověď pro Ivanu - nejsem průvodkyně, ale knihovnice v důchodu :-).
Vladislava Dejmková
9.12.2020 16:38
Poutavé vyprávění, výstižně dokreslené fotografiemi. Vždycky, když si něco takového přečtu, zeptám se sama sebe, proč jsem tam nikdy nebyla. Děkuji.
Anna Potůčková
9.12.2020 15:28
Tato místa neznám, takže vítám alespon částečné virtuální poznání díky hezkému článku i stejně hezkým fotografiím.
Alena Tollarová
9.12.2020 13:31
O Klecanech vím, že existují, ale nikdy jsem se na výlet do těchto míst nevypravila. Všude je krásně, jen se dívat :)
Marie Měchurová
9.12.2020 13:25
Přesně před rokem jsme měli s manželem možnost okolí Klecan si projít a pokochat se výhledem na Vltavu. Bylo krásné odpoledne, jen nás překvapila hustá mlha, která se naráz objevila. Všem tuto lokalitu doporučuji, stojí za shlédnutí. Děkuju za oživení vzpomínek - hezké fotky.
Věra Ježková
9.12.2020 12:15
Martino, moc hezký článek i fotky. Já jsem dosud věděla o Klecanech jen to, kde leží a že z nich dojížděla do libeňského gymnázia moje spolužačka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA