Zdenka Jírová
10.12.2020 00:49
Jistě by každý byl rád, kdyby se vrátil čas před covidem, rád by se sešel s přáteli u sklenky vína, ale.... Jak draze za ty chvíle na Staroměstském náměstí zaplatíme?
Petr Dvořák
7.12.2020 23:40
"Vy jste nemocná, že nosíte roušku?"
"Ne, nejsem nemocná, ale moje rouška chrání vás."
"A před čím mne chráníte, když nejste nemocná?"
Eva Mužíková
6.12.2020 23:28
U nás se včerejšího mikulášského svátku zhostili velmi netradičně zdejší majitelé koní. Okolo páté hodiny projížděli ulicemi a parkem na nádherně vyzdobených koních v maskách čerta, anděla a Mikuláše, k velké radosti nejen dětí. Lidé pozorovali tento zajímavý a až dojemný průvod i z oken a balkonů, děkovali potleskem a nekonečnými slovy chvály na FB. Krásná a nápaditá akce.
Eva Mužíková
6.12.2020 23:12
Také nechápu tu lidskou bezohlednost. Nejenom shromažďování na náměstích u ozdobených stromů, ale dokonce dnešní další demonstraci v Praze. Co je to za lidi, to se opravdu nebojí o své zdraví a následně o zdraví nás všech???
Antonín Nebuželský
6.12.2020 20:02
Dnes jsem byl na pravidelné obchůzce, zhruba deset kilometrů,ale kromě nás dvou s kamaradem jsem člověka s rouškou potkal jen sem tam. A když vidím ty demonstranty bez, tak ty vánoce moc dobře nevidím. Tak jen houšť demokrati...
Zuzana Pivcová
6.12.2020 19:04
Ach, jo, k čemu to pak je, že do drogerie DM pouštějí v OC Chodov po jednom a každý musí mít vozík, který před ním prodavačka, která má službu, utře dezinfekcí. V hypermarketu Albert stojí u vstupu ochranka a sčítá zákazníky vevnitř a přespočetné nepustí. V metru a městských autobusech se to ještě nějak dodržuje, ale také lidí přibývá. Mikuláš pro sponzory v pražské zoo letos není. Na jedné straně se něco dodržuje, na druhé ne. Bývalý ministr zdravotnictví Prymula řekl, že " to riziko se nám vymstí po Novém roce, ale do vánoc obchody nezavřeme, to je politicky neprůchodné".
Soňa Prachfeldová
6.12.2020 18:27
Vždyť už se zase přiostřuje, kdepak je to heslo, že se budeme navzájem chránit a brát ohledy ? Ještě si zdravotnictví nestačilo vydechnout a co nemocní, kteří též potřebují operace a j. .
Irena Mertová
6.12.2020 15:37
Vůbec těm lidem nerozumím... no, asi se nebojí... Já ano.
Anna Potůčková
6.12.2020 15:31
Určitě tam nebyli pouze Pražáci. K tomu není co dodat, doplatí na to všichni jak píše Elena. Aspon kdyby se dodržovalo to pravidlo s rouškami, které snad má největší účinek.
Elena Valeriánová
6.12.2020 13:50
Na ty debily doplatíme všichni.
Načíst starší příspěvky