Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
6.12.2020 11:20
Až bude po svátcích, tak Praha se opět s nákazou zařadí na první místo. ještě, že jsem z Prahy odešel.
Jitka Vitvarová
6.12.2020 10:58
Jsem z Prahy a v této době bych na takové akce nešla. Už jsem pomalu rok v centru nebyla v této době si raději zajdu do přírody. A ještě poznámka, myslím, že na Staroměstském nám. nebyli jen Pražáci tam většinou bývá plno mimopražských návštěvníků.
Martina Růžičková
6.12.2020 07:53
Děkuji za fotoreportáž! Smutné, jak jsou někteří lidé nerozumní. Obávám se, že si chudáci zdravotníci po Novém roce neoddychnou... Kéž by to bylo jinak...
Jana Šenbergerová
6.12.2020 07:39
Spíš si myslím, že bylo Pražanům líto, že nefigurují na předních místech v tabulkách nakažených. Nikomu nic zlého nepřeji, ale bohužel vím, že za některé radosti se tvrdě platí. Tak ať jim radost ze setkávání nic nezkazí. Vánoční strom je krásný. U nás bylo všechno omezeno, a navíc takový vichr, že možná avizovaný "putující Mikuláš" ani nechodil.
Marie Novotná
6.12.2020 06:26
Někteří jsou nepoučitelní .
Antonín Nebuželský
6.12.2020 06:17
Němci si tohleto odepřou, trhy v Drážďanech nebudou. Asi ví proč.
Dana Puchalská
6.12.2020 00:08
Já si tuhle radost nechám klidně ujít a počkám si na rok příští.
Dana Divišová
5.12.2020 23:36
Byla jsem tam s kamarádkama v 5 hodin. Strom je krásný, stánky jen kolem domů. Fronta na trdelník či svařák. Naštěstí jsme včas odešly, protože proti nám šly na náměstí davy lidí nasát vánoční atmosféru.. Roušky se v Praze na ulici spíš nenosí.. V tu dobu to ještě šlo. Ale náměstí bez obvyklého ruchu bylo smutné. Snad příští rok.
Hana Řezáčová
5.12.2020 22:16
U nás na vánočních trzích: méně stánků, daleko od sebe, zákaz prodávání jídla (jen balené s sebou), zákaz prodávání nápojů - nevím, kolik tam bylo dnes lidí oslavit Mikuláše, ale minulé večery bylo poloprázdno. Chápu, všichni bychom chtěli už žít normálně, ale normální to pořád není a pokud si to lidé nebudou uvědomovat, tak i dlouho nebude ... Kéž bych se mýlila!
Věra Ježková
5.12.2020 22:14
Honzo, díky za reportáž. Už se ani nedivím. A zanedlouho se zase začnou víc plnit nemocnice. Příští týden mám sraz s kamarádkou. Půjdeme se projít, rozhodně ne si někam sednout.