Ilustrační foto: pixabay.com
Babička závislá na počítačových hrách
6. 12. 2020Tak úplně doslova to samozřejmě není. Někdo totiž ještě musí taky uklidit, uvařit, pohlídat vnoučata, když je třeba, a dělat ještě spoustu jiných věcí. Ale na toto téma mám trochu co říci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
11.4.2023 21:11
U nás je hraní počítačových her na XXX (nepovolená reklama) taky na denním pořádku. Nejhorší je, že se s manželkou předháníme v tom, kdo ten večer vydělal víc peněz, takže u toho někdy sedíme několik hodin. Musím bohužel uznat, že to manželce líp. Nevím, jak je to možný, ale je lepší gamblerka než já.
Patrik Poula
11.4.2023 21:11
U nás je hraní počítačových her na XXX (nepovolená reklama) taky na denním pořádku. Nejhorší je, že se s manželkou předháníme v tom, kdo ten večer vydělal víc peněz, takže u toho někdy sedíme několik hodin. Musím bohužel uznat, že to manželce líp. Nevím, jak je to možný, ale je lepší gamblerka než já.
Jarmila Fialová
9.12.2020 12:48
Farmu jsem taky hrála a jsem ráda,že jsem se jí zbavila,protože fakt zabrala moc času.Teď hraju na PC jen kris-kros,ale ten ke konci roku končí
Jana Hošková
9.12.2020 09:21
Eleno, někdy holt není na škodu, když se někomu do něčeho nechce a někdo jiný ho do toho "dotlačí" :-)) :-))
Elena Valeriánová
9.12.2020 05:55
Kdysi jsem hrála na počítači hru Knihovník, pak mě to přešlo a do jiných her se nepouštím. Pamatuji si také na velký klimatizovaný sál a v něm obrovské skříně - počítače. A děrovací štítky. První stolní počítač v práci dostalo finanční oddělení. Více než rok stál tiše na svém stolku, přikrytý a mlčenlivý. Pak jsem nastoupila na finanční já, co by nový náčelník finanční služby a to zrovna v době, kdy se převáděla mzdová agenda na elektronické zpracování. Vlastně to, co se zpracovalo ručně na papír se přepisovalo do PC. Děsila jsem se té mašiny jak noční můry. Můj velitel mi řekl, neboj se, já tě to naučím. A základy mě fakt naučil. A jsem mu za to pořád vděčná. Jani, děkuji za váš příběh.
Jan Zelenka
7.12.2020 19:23
Hraní her je občas docela příjemné. Když mám už dost hrabání se v historii, přepnu na karty a oddechnu si. A pak se opět s elánem vrhnu na studium a psaní. Počítačové začátky ve fabrice si ovšem pamatuji. Velká místnost s velkými skříněmi, to byly první fabrické počítače. Nikdy jsem ajťák nebyl, jen jsem se kamarádil se šéfem výpočetního střediska v tiskárně Naše Vojsko. Ani mne počítače v té době nezajímaly.
Marie Měchurová
7.12.2020 19:09
Tak to já jsem zatím propadla jen hraní karet - to miluju. Možná, že se k nějakým hrám ještě propracuju.
Jana Hošková
7.12.2020 12:47
Jejda, Mileno, to jste asi měla dokončit, to by měl radost ! :-)) A koukám, že "Farma" mne minula, ani nevím, že nějaká taková hra byla...ale abych kvůli sklizni musela vstávat i v noci, tak to teda NEE... :-))
Růžena Antlová
7.12.2020 10:48
Jsem závislák pamatuji jak jsem kvůli farmě vstávala i v noci abych sklidila řepu ,oves,slunečnice ,jen aby úroda neuschla, Za body jsem nakupovala zvířátka a stavěla budovy . Vnoučata si dělala srandu že zdědí nejbohatší farmu. Dnes hraji kartové hry jsem ráda že nejsem sama . Je skoro 11 a já sedím u pc a na oběd asi bude chleba se sádlam
Marie Ženatová
7.12.2020 06:40
Před mnoha roky mi jeden mladší vnuk z blízké vesnice navrhl, že bychom spolu mohli hrát na dálku na počítači nějakou hru - tak jsem mu to slíbila. Bylo to dost náročné na čas, na štěstí to vnuka brzy přestalo bavit - začal víc sportovat. Nyní s nejmladším vnukem u mne doma hrajeme hlavně dámu, mlýnek, Člověče nezlob se a takové jednoduché další hry - počítače si užije dost ve škole *
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA