Foto: autorka
Zasněžená romance
6. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Rostislav Mraček
6.12.2020 16:47
Moc pěkné zamyšlení! Nezapomeňte vytisknout a vložit třeba do fotoalba pro potomky. Je škoda, když se takové povídání jen tak ztratí.
Naděžda Špásová
6.12.2020 16:28
Soni, ty jsi naše moudrá filozofka, viď. Tvoje úvahy o životě jsou hezké, občas idylické. Život takový není, ale asi to je dobře, jinak bychom se zkoušeli nudou. Fotky jsou super, jako vždycky. :-)
Alena Várošová
6.12.2020 15:57
Soni ráda čtu Tvoje články a příběhy plné citu a lásky k přírodě,zvířátkům i k lidem.Děkuji.
Eva Mužíková
6.12.2020 15:50
Soni, Tvé povídání mne vždy moc hezky naladí. Krásná slova, krásné fotky. Kéž by se snížek objevil i na svátky vánoční... .
Anna Potůčková
6.12.2020 13:00
Soni napsala jsi moc krásný článek k zamyšlení. Zcela poslední řádky jsou k takovému zamyšlení velkou výzvou! Snaží se také žít v co největším souznění s přírodou, ale vůči ní určitě také chybuji, nebot nejsem dokonalá a někdy člověk dokonce i zapomene, k čemu máme mozek. Příroda je pro mně především tím lékem, kterým se léčí psychické problémy. V přírodě ze mně většinou všechno spadne a já tomu říkám "čištění hlavy".
Daniela Řeřichová
6.12.2020 12:02
Paní Soňo, děkuji za moudré rozjímání o životě člověka v souladu s přírodou, a nádherné fotografie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA