Osobní poznání drsné reality v Praze, ale i překvapivého milého zázraku
Foto: autor

Osobní poznání drsné reality v Praze, ale i překvapivého milého zázraku

4. 12. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Tak tohle křížení nohou znám moc dobře. A občas prdel vystrkuju i na veřejném prostranství, naposled nedávno v Ostravě pod svinovskými mosty, snažíce se nenápadně, hlavně nenápadně, schovat za neolistěný keř. Raději takhle, než jít mokrá dál :-) Krásně jsi to popsal, Romi!!!
Dana Puchalská
Helenko, mám takové pořekadlo.... Z lásky jsem si Tě našla, z lásky Tě i zabiju... Ale ber to s rezervou prosím. :-) :-) :-)
Jan Zelenka
Přímo ze života. Problém hlavně na cestách.
Soňa Prachfeldová
No to mi povídej, když jezdime tedy letos ne, na zajezdy s klubem, tak se všichni, převažují ženy důchodkyně vysypou z autobusu a rovnou na toalety. Myslím benzinku. Ale běda, když je tam už i další autobus, fronta jako nekonečný had. A znechucené pohledy personálu, ale těm co musí, je to srdečně jedno. Helčo, budeš mít dlouhatánský život.
Dana Divišová
Článek mne moc pobavil. Taky to dobře znám. Jak píše Zuzana, jezdím taky raději vlakem. Většinou první, co na cestách zjišťuji je , kde se nachází ona místnost. Pak jsem klidná a můžu si ledacos dopřát. Orosené čelo znám taky.
Rostislav Mraček
Bezvadné vyprávění! Jen se mi zdá, že to nebylo v Praze?! Na fotkách češtinu nevidět. New Yorker, store, The Alchomül Bar, iWant ... se slevou ... tak že by přece jen?
Růžena Kuželková
Já volám BRAVO - napsáno s citem K.
Jana Šenbergerová
Tak tohle známe moc dobře a vůbec nemusí jít o Prahu. Hlavně že všechno nakonec dobře dopadlo.
Zuzana Pivcová
Romane, mám pro Tebe pochopení. Proto raději nejezdím autobusem, ale vlakem a na různých výletech i vycházkách, včetně dovolené v cizině, mám tohle vše zmapované. Těžko se o tom hovoří, u mě hraje dost roli psychika.
Margita Melegova
Opatrne s tou desetikorunou, na hlavnim nadrazi je to 20,- kc, jinak pro priste zabehnout do velkeho obchodaku tam se takova mistnustka najde i kdyz jsou otevreny jedine potraviny, drogerie a lekarna. Pro nezucastnene usmevny zazitek, pro postizeneho orosene celo,

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%