Foto: autor
Osobní poznání drsné reality v Praze, ale i překvapivého milého zázraku
4. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
6.12.2020 12:45
Tak tohle křížení nohou znám moc dobře. A občas prdel vystrkuju i na veřejném prostranství, naposled nedávno v Ostravě pod svinovskými mosty, snažíce se nenápadně, hlavně nenápadně, schovat za neolistěný keř. Raději takhle, než jít mokrá dál :-) Krásně jsi to popsal, Romi!!!
Dana Puchalská
5.12.2020 19:58
Helenko, mám takové pořekadlo.... Z lásky jsem si Tě našla, z lásky Tě i zabiju... Ale ber to s rezervou prosím. :-) :-) :-)
Soňa Prachfeldová
5.12.2020 07:42
No to mi povídej, když jezdime tedy letos ne, na zajezdy s klubem, tak se všichni, převažují ženy důchodkyně vysypou z autobusu a rovnou na toalety. Myslím benzinku. Ale běda, když je tam už i další autobus, fronta jako nekonečný had. A znechucené pohledy personálu, ale těm co musí, je to srdečně jedno. Helčo, budeš mít dlouhatánský život.
Dana Divišová
4.12.2020 21:42
Článek mne moc pobavil. Taky to dobře znám. Jak píše Zuzana, jezdím taky raději vlakem. Většinou první, co na cestách zjišťuji je , kde se nachází ona místnost. Pak jsem klidná a můžu si ledacos dopřát. Orosené čelo znám taky.
Rostislav Mraček
4.12.2020 21:31
Bezvadné vyprávění! Jen se mi zdá, že to nebylo v Praze?! Na fotkách češtinu nevidět. New Yorker, store, The Alchomül Bar, iWant ... se slevou ... tak že by přece jen?
Jana Šenbergerová
4.12.2020 19:37
Tak tohle známe moc dobře a vůbec nemusí jít o Prahu. Hlavně že všechno nakonec dobře dopadlo.
Zuzana Pivcová
4.12.2020 19:15
Romane, mám pro Tebe pochopení. Proto raději nejezdím autobusem, ale vlakem a na různých výletech i vycházkách, včetně dovolené v cizině, mám tohle vše zmapované. Těžko se o tom hovoří, u mě hraje dost roli psychika.
Margita Melegova
4.12.2020 16:41
Opatrne s tou desetikorunou, na hlavnim nadrazi je to 20,- kc, jinak pro priste zabehnout do velkeho obchodaku tam se takova mistnustka najde i kdyz jsou otevreny jedine potraviny, drogerie a lekarna. Pro nezucastnene usmevny zazitek, pro postizeneho orosene celo,
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA