Vánoční pečení v době covidové
FOTO: autor

Vánoční pečení v době covidové

3. 12. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Valerie Polášková
Já třeba tyto Vánoce pekla cukroví po opravdu hodně dlouhé době. Dělala jsem víc druhů a musím říct, že to dopadlo lépe než jsem čekala. Jen rohlíčky se mi moc nepovedly. Na příští Vánoce ale asi budu muset investovat do lepšího hnětače, protože ten můj to nějak nezvládl a spálil se. Vidím to tak, že objednám nějaký lepší asi tady odtud: https://www.atfornax.cz/k:477/hnetace-testa/
Soňa Prachfeldová
Vše dobře dopadlo a vánoce mohou v klidu přijít.
Věra Lišková
Medvědí tlapky mám od dětství nejraději, přeji krásné svátky.
Marie Doušová
Dobrý nápad a klidné pohodové svátky.....
Jaroslav Kolín
Děkuji za slova uznání, budu je doma tlumočit. :-) Hezké svátky všem.
Dana Divišová
No, stane se. Nikdy nezůstane při jednom. Na remosku nedám dopustit. Peču v ní téměř vše. Pro nás dva ideální. Cukroví jsem tedy ještě nezkoušela. Mám horkovzduch a tam to jde rychle (pokud bude fungovat). Není nad dobrý nápad.
Zuzana Pivcová
Moje sestra, když ještě dělala cukroví, používala ve svém malobytě bez sporáku vždy remosku. Je to skvělý vynález. Vaše vyprávění se mi moc líbilo. Jste nejen hádankáři!!
Marie Ženatová
Pečení cukroví v remosce je skutečně výborný nápad*
Vladislava Dejmková
Hlavně když je snaha. Musím se zamyslet, já jsem ještě péct nezačala...
Dana Puchalská
Moc pěkný příběh. Mojí tetě se jednou před vánoci kvůli havárii na plynovén potrubí přihodilo něco podobného. Tak vymyslela, že vánoční cukroví udělá v grilu.... Zkrátím to, rohlíčky ani ostatní druhy byly fujtajbl,nahoře černé a dole syrové. Proto uložila těsto do ledničky a tiše doufala, že jim to nebude dlouho trvat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%