FOTO: pixabay.com/Free-Photos
Vznikl nový portál na pomoc vdovám
2. 12. 2020Úmrtí partnera je jedno z nejtěžších období života – zejména v prvních měsících a letech po ovdovění, kdy se na jedné straně potkává zármutek a samota a na druhé nutnost zařizovat nezbytné záležitosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
6.12.2020 07:14
Výborná věc,řekl bych. Ještě by to chtělo dotlačit některé k používání internetu.Protože ne každý pracoval v kanceláři,tedy té současné. A ta nechuť tady,u mnohých,je.Vidím to ve svém okolí,nejen.
Božena Studená
3.12.2020 20:25
To je perfektní věc.když manžel zemřel.tak mi nikdo neuměl poradit.Musela jsem se vším prokoudat sama.žádné informace nebyly.
Svatava Páleníková
3.12.2020 08:40
Dívala jsem se na ten nový web a velmi chválím. To téma samo o sobě je smutné. ale z vlastní zkušenosti vím, jak je situace po ovdovění těžká - vyřízení všech nutných formalit na úřadech a chování mnhých úředníků v době, kdy prožíváte největší smutek. Možná napíši i svůj příběh, třeba někomu dalšímu pomůže.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.12.2020 13:54
V 60 letech jsem poprvé ovdověla po 40ti letém manželství. Naštěstí jsme dostavěli domeček a protože je dvougenerační žiji v něm i se synovo rodinou v naprosté shodě. Přesto jsem si znovu našla partnera, bohužel i ten odešel od po těžké nemoci před dvěma léty. Hodně mi pomáhá portál i60, kde jsem našla prima lidičky. Dík jeho zakladatelům a hlavně panu Raškovi. Portál spojuje seniory napříč celou zemí, sdílíme společné problémy i radosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA