Nikdy nevíte, co kde zažijete, koho potkáte a co ze všeho bude...
1. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
2.12.2020 21:19
Ten nadpis již sám o sobě předznamenává, že to bude opět nějaká legrace. S Tebou Helča nemá čas se nudit a teď ani já a další čtenáři. Těším se na pokračování.
Roman Procházka
2.12.2020 13:43
MIlá Lenko, to je námět ze života, co jsem napsal. Je fakt ale, že všude město dává zákazy, příkazy a bububu tytyty, ale domyslet zajištění WC na veřejnosti, když jsou restaurace, hotely uzavřeny, tak jak říkám... Udělali nahoře vše, aby nás nasr...ly, na zajištění mob. toalet se doslova vysr...ly, a my se s toho venku posr..ly.
A o tom nikde ani řádku v mediích a v TV.
Lenka Kočandrlová
2.12.2020 12:35
Já jsem taky tak kontaktní,jako pisatel,nedělá mi potíž s kýmkoliv neznámým se dát do řeči. Pracovala jsem jako geometr ,tak to ani jinak nešlo.A těch příběhů,jak a kam jsem šla na "stranu",mnohdy to byla i "velká",ty jsou nezapomenutelné a ve městech i na vsích ,když nebylo kam,našlo se místečko leckde....Někdy jsem se vnutila i do WC někde v podniku poblíž,i do školní družiny a podobně,nestalo se mi,že by někdo odmítnul,no nebyl tehdy covid,ani obavy z falešné záminky....
Roman Procházka
1.12.2020 20:36
Ústav pro ochranu osobních dat ČR tímto zakazuje p. Votíkové a p.Śpásové jakoukoli osobní komunikační informaci o druhém subjektu, pana Procházky. Je dovolena pouze jedna výjimka. A to chvála, úcta, a poslušnost k výše jmenovanému. V případě porušení zákazu bude Ježíškovy dán příkaz zákazu doručení jakéhokoliv dárku ke dni 24.12.2020
Helena Votíková
1.12.2020 20:02
No jo Naďo, to je riziko a důsledek seznámení se s chlapem narozeným ve znamení Lva :-)
Naděžda Špásová
1.12.2020 18:57
No vidíš, zase jsi nás pobavil. To víš, zrychlenej přesun je na Prahu krátkej. Tak se necháme překvapit, jak to dopadlo. Helo, ty fakt zasloužíš metál.
Dana Puchalská
1.12.2020 17:14
Jo, máš s Helčou
superzážitky a opět se bavím.... :-) :-) :-) A záchody v Praze jsou někdy na hlavu. Občas si myslím, že nás chce město nechat kličkovat jak zajíce a hledat a hledat a hledat... Osobně tomu říkám "bojová hra" a vítěz blahem funí.
Zuzana Pivcová
1.12.2020 15:24
Kdepak, Ivano, zažila jsem nečekaně i zavřené "metro", kdy jsem netušila, že tam probíhá rekonstrukce. No, Roman nám poví. :-D
Roman Procházka
1.12.2020 14:56
Zuzko kdybych tu napsal článek, jak naťukávám komunikaci kolem sebe, provokuji k usměvu a co s toho bylo kdy a kde... jéjé. K neuvěření, ale funguje to. Ještě se nestalo, aby někdo reagoval, hmmm, nebo mlčte... vždy úsměv a humor kolem nás... A o tom to je, kor v dnešní době plné stresu a izolace s okolím. Pojďte se někdy s námi projít po Praze a zažijete to na vlastní kožu...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA