Foto: autorka
Jednu bílou orchidej...
30. 11. 2020Za okny pošmourno, doma na oknech rozkvetlá botanická zahrádka s několika orchidejemi. Když jsem ještě před dvaceti lety byla nezaměstnaná a tím pádem chudá jak kostelní myš, považovala jsem orchideje za květinu boháčů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
30.11.2020 09:40
Mně se to nedařilo, kdybych se na hlavu postavila. Tak jsem je dala paní, která to s nimi uměla.
Zuzana Pivcová
30.11.2020 09:13
Jedna moje známá, která bydlí na Letné, měla roky okna v přízemí plná orchidejí, které kolemjdoucí vždy obdivovali. Pak je ale napadli nějací škůdci a bylo po nádheře. Já jsem občas navštívila výstavu orchidejí v trojské botanické zahradě, ale to je vše. Nemám pro ně vhodné prostředí. Díky, Helenko.
Dana Puchalská
30.11.2020 08:47
Helčo, krásná zahrádka. Já ať dělám co dělám tak chudáci orchideje u mně nevydrží. Zkouším to už hodně let, ale marně. A přitom se mi tolik líbí. Manžel mé bývalé kolegyně je na tyto nádherné květiny machr. Má jich doma opravdu velikou kolekci. A jedna je krásnější než druhá.
Daniela Řeřichová
30.11.2020 08:09
Gratuluji k vašemu umění pěstovat orchideje, mně se to nedaří. Neskutečnou nabídku orchidejí jsme zažili v Thajsku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA