www.pixabay.com
Marta - když nemůžeš, tak přidej
30. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.12.2020 00:38
S chutí jsem si přečetla, co se děje v životě Marty a těším se na další.
Dana Puchalská
1.12.2020 21:28
Vlaďko, četla jsem se zatajeným dechem. Marta to opravdu nemá jednoduché, ale uvidíme jak si s nenadálou rodinnou situací poradí. Jo, život občas tropí víc než hlouposti...
Vladislava Dejmková
1.12.2020 06:02
Ano, píšu o obyčejném životě. Jen jsem zase nedala k článku informaci, že jde o pokračování příběhu Marty. Jde již asi o padesátý díl z jejího obyčejného život. Předcházející příběhy jsou k přečtení na mém profilu pod názvem začínajícím Marta, první díly pak pod názvem Pocity.
Zuzana Pivcová
30.11.2020 14:48
Tohle je pro mě, Vlaďko, velmi typické, že starost o druhé (i když ani zde to nemá být do sebevyčerpání) mě zbaví vlastních bolestí a obav. Mělo by to být vzájemné. Zasypat někoho svými problémy není zcela fér. Marta to v závěru vyslovila přesně: Radit ti nebudu, ale budu ti držet palce......Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA