FOTO: Radiotéka
Jakou knihu pořídit jako vánoční dárek?
29. 11. 2020Knihy patří k nejmilejším a nejvděčnějším vánočním dárkům. Pokud i vaši blízcí rádi čtou, můžete jim vybrat některou z knih či audioknih z nakladatelství Portál, Grada či z Radiotéky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Kolín
8.12.2020 20:00
Já dělím knihy do tří kategorií: 1. - knihy, které si rád přečtu i opakovaně a chtěl bych je mít doma. 2. - knihy, které bych si mohl přečíst, ale s velkou pravděpodobností jen jednou a doma je mít nemusím. 3. - knihy, s jejichž přečtením bych se ani neobtěžoval. Každý máme jiný vkus a jiné místo v bytě. Pro zajímavost: Už teď máme doma kolem 3000 knih.
Daniela Řeřichová
29.11.2020 18:40
Zajímavých knih je pořád naštěstí hodně. U nás se nakupuje průběžně a i v této době vyřizují knihkupectví objednávky do tří dnů s možností vyzvednutí na Zásilkovnách atd.
Rostislav Mraček
29.11.2020 13:53
Přestože jsem v posledních letech nákup knih už omezil, i já bych si vybral.
Naděžda Špásová
29.11.2020 13:12
Jsem spoustu let členem KK, takže už mám objednáno, kniha pod stromečkem je u nás takřka povinnost. :-)
Jana Šenbergerová
29.11.2020 09:41
Jen co to bude možné, po některých uvedených titulech se podívám v knihkupectví. Stejně jako Věra tíhnu ke slovům. Knih, které by mě lákaly, je tu víc. Díky.
Věra Ježková
29.11.2020 08:46
Honzo, díky. Moc hezké tipy. Vybrala jsem si pro sebe samozřejmě Slovo nad zlato. Jen upozorňuji, že je velmi omezen osobní odběr v prodejnách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA