Ilustrační foto: pixabay.com
Den ve znamení karantén, příkazů, zákazů a…
29. 11. 2020Už toho je moc. Ráno se probudím, juknu do počítače, abych věděl, co se děje ve světě, a už předem vím, co najdu. Vir, vir, vir, jak jsme na tom, co se změní a nezmění, jaká opatření platí. Jenže za pár hodin už to zase neplatí, protože opatření se mění...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
29.11.2020 22:54
Jak já jsem teď ráda, že žijeme daleko od hlučícího davu. Venku nikde ani noha, v obchodech plno vozíků, ale minimum lidí. Doma v teple se mohu s vámi bezpečně vypravit "mezi lidí" a nasměju se až až, pokud mi ovšem není tak mizerně jako teď. Jinak si myslím, že se věnujete záslužné činnosti. Smích je také nakažlivý, ale neuškodí, spíše prospěje.
Oldřich Čepelka
29.11.2020 21:08
Takhle humorný článek je jen důkazem, že autor už byl očipován při výtěru z nosohltanu a nyní mu Bill Gates přes čip přikázal, aby šířil dobrou náladu mezi seniory. Ale my se nedáme! My budeme i nadále protivný a zlomyslný a svou špatnou náladu si necháme.
Anna Potůčková
29.11.2020 18:47
Opravdu uchechtaný článek! Přišel vhod při mé hlavě plné různých myšlenek. Myslím si také že další humor bude mít něco společného s WC.
Dana Puchalská
29.11.2020 18:12
Ano, humor rovná se Roman..... Chechtám se ještě teď... A že je nyní humoru opravdu třeba... Jo, asi vím co si tipnout... WC.. Mám pravdu?
Alena Vávrová
29.11.2020 17:59
Nj, Romane, zase jsi nezklamal a jsem vysmátá. Díkés! Pozdravuj Helenku.
Naděžda Špásová
29.11.2020 10:52
Romane, zase jsi nezklamal a Helča má můj obdiv. Hádat nebudu, nemám čas, jdu uvařit špagety. Tak pozdravuj svojí hrdinku a piš rychle, ať nečekáme dlouho. :-)
Zuzana Pivcová
29.11.2020 10:04
Romane, s vámi dvěma bych ráda cestovala častěji. Já si vzpomínám akorát na jednu vtipnou průvodčí v autobuse v Berlíně, která zcela spontánně komentovala pasažérům cestu. Škoda, že nefungují v pražské MHD moderátoři, určitě by ses uplatnil. Zdravím oba.
Dana Kendziorská
29.11.2020 09:48
Váš článek mi přinesl úsměv na tváři a dodal dobrou náladu na celou neděli.
Netuším, co z toho vzešlo, čím jste se museli probojovat. Nechám se překvapit
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA