Podzimní
29. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.12.2020 17:07
Též si Vaše verše několikrát přečtu, máte poezii krásnou, trochu smutnou, úsměv přijde nečekaně, vynutit se nedá.
Dalibor Polanský
4.12.2020 16:23
Pane Zelenko, nikdy jsem nechtěl psát verše tzv. spotřební, ale snažil jsem se čtenáře dovést právě k tomu, co tady uvádíte. Vniknout, třeba i s obtížemi, pod povrch textu. Děkuji Vám všem za zastavení, i když mě mrzí, že je tady tak málo lidí, kteří by reagovali.
Jan Zelenka
4.12.2020 14:59
Vaše verše jsou zajímavé. Je třeba si je přečíst víckrát, aby je čtenář vstřebal.
Hana Šimková
29.11.2020 15:16
Bohužel pane Dalibore, ale ten úsměv pod rouškou stejně vidět není. Tak šetřete síly, až ji budeme moci sundat.
Zuzana Pivcová
29.11.2020 09:58
Někdy to představuje velké úsilí a jindy se nečekaně objeví úsměv sám. Ať máte stále důvod k úsměvu, určitě Vám sluší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA