FOTO: stream ČT
Máme ještě legitimní vládu? Nikoli, jen vládu strachem
25. 11. 2020Vláda mi připadá jako malé zpupné děcko. Rozhoduje způsobem pokus-omyl, jako partička diletantů, která nechce dát najevo, že neví, nezná, vaří z vody.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
27.11.2020 09:34
Důležité je, že kdo má zájem, tak napříč tímto portálem si svoji parketu najde. Nemusí se vším souhlasit a svůj postoj může vyjádřit. Pokud mě někdo svým názorem irituje, není to problém dotyčného, ale můj a udělám si pořádek ve své hlavě :-)
Antonín Nebuželský
27.11.2020 08:57
Na tento pohodový portál určitě nechodím kvůli článkům tohoto "idnesovského," typu.
Dana Puchalská
26.11.2020 20:25
Hani Š..... Kulím oči a žasnu..... Je to diskuze vyloženě na draka....
Jitka Caklová
26.11.2020 19:59
Souhlasím s Dr. D. Hawkinsem. Čemu věnujeme svoje myšlenky, to posilujeme a zhmotňujeme. Proto také jak se hezky česky říká, "Z odříkaného bochníku, největší krajíc." a mnohdy i celý bochník. Některé články, nejen na Seznamu, které obsahují třebas jen zrnko pravdy, mají jepičí život.
Jitka Caklová
26.11.2020 14:59
P. Dvořák 20:05, pochopila jsem a stále věřím, že u nás k tomu nedojde, přestože k tomu mají nakročeno. Tehdy to byl holokaust, "zítra" to může být plošná povinná vakcinace. Statistiky falšují, jen aby měli důvod držet lidi v izolaci a ve strachu. Jak mohou být pozitivní "mrtvé duše"? 120ti letí občané (dnešní zpráva na Seznamu)?
Hana Šimková
26.11.2020 12:29
Jděte všichni pokud možno rovně a nikam neuhýbejte. Ještě snad nejsme na konci cesty, nebo kolejí. Nesmíme to dopustit a proto se mějte rádi.
Jitka Caklová
26.11.2020 11:20
Nemám nic proti oponentům a jejich názorům, každý má právo svůj názor vyjádřit. Osočování nikam nevede. Spíš mám obavy z doby, kdy "jistý pán na konci kolejiště" mi nebude radit, ale bude o mně i za mně rozhodovat a já proti jeho rozhodování budu bezmocná. Bohužel, dnešní doba tomu nahrává a já jsem ráda, že jsem tak stará a na "konci svého kolejiště" už nebudu mít žádné starosti ♥
Hana Šimková
26.11.2020 09:39
Jo a ještě mám dojem paní Pokorná, že všichni jsou party hlupáků a jenom vy jste dokonalá. A malých obchodů se nedotýkejte, protože i já bych byla nucena použít slova nevybíravá na váš účet . I můj syn má takový krámek.
Hana Šimková
26.11.2020 09:29
Moniko tak se snad už přestaňte osočovat. Já si taky myslím, že nikdo frontu nestojí zbytečně a uvědomte si , že každý nebydlí tam, kam by mu nákup dovezli. A rýt držkou v zemi nemusíte ani vy, ani pan Dvořák. Já vůbec nechápu takové zbytečné dohadování. Buďme k sobě slušní, to je v této době důležité nejvíce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA