Typický obrázek krajiny podél Nilu. Všechna fota autor
O čem psát? Přece o slovu!
25. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
26.11.2020 20:36
Pane Zelenko, děkuji Vám za zajímavé vyprávění o Nilu. S Modrým Nilem jsme se seznámili během naší cesty po Etiopii. Řeka skutečně vytéká z jezera Tana blízko města Bahir Dar. V důsledku vybudování přehrad však došlo k poklesu průtoku vody, a tak známé vodopády na Modrém Nilu už nejsou tak pozoruhodné jako v minulosti.
Marie Doušová
26.11.2020 13:51
Poučné a fotky pomohou dokreslit čtení o Nilu. Ráda bych seděla na parníku a prožila to naživo.Dík..
Soňa Prachfeldová
26.11.2020 08:00
Zase jsem si nádherném početla, tak bravurně vylíčeno, že by to chtěl jeden vidět na vlastní oči. A díky těmto vzpomínkovým fotkám vidím Tvoji ženu.Děkuji.
Jan Zelenka
26.11.2020 00:37
Nil jsou tisícileté chrámy, rozeseté po obou březích, Nil jsou luxusní turistické lodě, Nil jsou ale také lidé. Rybáři na malých loďkách s vahadly, ženy, peroucí prádlo na březích, děti, hrající si v pobřežních mělčinách, jednoduché kamenné, nebo hliněné domy bez střech se satelitními anténami. Nil je zkrátka život!
Ještě jednou všem dík.
Jana Šenbergerová
25.11.2020 20:05
Další pěkný počin se slovem. Přestože jsem nikdy ani u Nilu, ani na Nilu nebyla, pojí se mi s představou krokodýla. Moc se mi líbí úvodní foto, ale nejen ono.
Jan Zelenka
25.11.2020 18:57
Děkuji vám, kteří jste hodnotili tento text pozitivně. Pokud něco píši, snažím se, aby moje slova měla nějaký obsah. Je jen na čtenářích, jak ten obsah posoudí a jak mu porozumí.
Anna Potůčková
25.11.2020 12:41
Moc hezký článek o Nilu, při jehož vyslovení se mně vždy první vybaví krokodýli. A fotky k článku moc krásné - takové cestování bych si také nechala líbit!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA