Vědci po celém světě se pídí po tom, jak vypadat a cítit se mladě i po šedesátce
Ilustrační foto: ingimage.com

Vědci po celém světě se pídí po tom, jak vypadat a cítit se mladě i po šedesátce

23. 11. 2020

Když vyloučíme rady všech možných šamanů, farmaceutických firem, výživových poradců a dalších obchodníků, kteří se nám snaží namluvit, že když si nakoupíme ty či ony vitamíny nebo  bobule, omládneme, nezbyde nám nic jiného než následující.

Anti-Aging cvičení zdraví
Hodnocení:
(4.5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Víc než výzkumy vědců se mi líbí komentáře zdejších čtenářů. Děkuji.
Marie Martschini
Celé kouzlo je v každodenní fyzické práci venku (v mém případě 2 zahrady), denní ježdění na kole, zvídavost, chuť se stále učit a poznávat, mít radost z každého dne, smát se sama sobě, když mi něco nejde, mít rád lidi, uvařit si něco dobrého, jíst spíš míň, než víc, ale všechno. Pozorovat proměny přírody, fotit ji jako bych ji malovala. Je toho strašně moc. Třeba být laskavý a shovívaný k lidem (třeba si představit, že všichni byli kdysi malí a bezmocní). Dát si do vázy větvičky, na misku hezké kamínku, které najdu. Atd. , atd. na dokreslení se pokusím dát do rubriky "Poezie, próza" něco z mých nápadů. Věda je fajn, ale vlastní rozum je ještě lepší.
Jan Ciprys
No to je hrůza co to v tom článku píšou aby ti chytráci vymýšleli něco pro lidi aby popukaci netrápily různé pandemie tak se zaobírají takovýma ptákovinama.Celý život jsem žil se psy a různými zvířaty a lezl jsem po horách,sportoval mám 70 a vypadám na 70 nevypadám na 20.
Elena Valeriánová
Izraelci přišli přece na to, jak zastavit stárnutí ba co víc, omlazovat. Ve stručnosti: jde o kyslíkovou kůru. Takže počkejme chvíli a všichni budeme mladí a happy!
Rostislav Mraček
30 minut chůze neznamená pro tělesnou kondici nic! Vždyť jsou to tak 3 kilometry. Dál jsem nečetl. Až Diskuzi. A ta je vtipná!
Věra Halátová
Kdyby rychlá chůze byla zdravá a dobrá pro to, aby člověk nestárnul, tak by pošťačky musely být nesmrtelné. Těm vědcům je kolik roků? Kolem třiceti? Takže jsou to jejich teorie? Anebo kolem osmdesáti a jsou důkazem svých teorií?
Jitka Caklová
3. Není já, jako "Já". Já jsem ráda, že jsem své "Já" poznala a stárne se mi s ním velice hezky, aniž by se o tom dalo hovořit jako o stárnutí. Určitě je dobré znát své "Já", než být závislá na "Já" někoho jiného.
Antonín Nebuželský
Jo jo, být spokojený a občas šťastný, to je ono. A velký vliv má sex. To přece zná každý, nějak to tam ti vědci nespecifikovali.
Jana Kollinová
Je mi smutno, když nacházím na svém oblíbeném webu manuál na destrukci vlastní osobnosti.
Danka Rotyková
Vítám všechny nápady, které mi zlepšují náladu. Ale jsem svá, co mi nebaví, nedělám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%