Foto: autorka
Fotoreportáž: Mraky
19. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
19.11.2020 15:04
Mraky pozoruji a fotím ráda taky, mám jich také sbírku a velice ráda jsem se podívala na tu tvoji zachycenou nádheru. Na těch prvních dvou snímcích je zřetelná tzv. irizace oblaků - jeden z optických (ohybových) jevů v atmosféře.
Alena Tollarová
19.11.2020 14:50
Někdy stojím a s úžasem hledím na nebe. Nemůžu jít, protože bych asi někde narazila do kandelábru. Taky mám v archivu "chlíveček", kam si odkládám mraky, že jednou ... ale teď si myslím, že si zaslouží akorát hodit do koše. Nejvíc mě asi bere hned ten první s barvami duhy, to jsem nikdy neviděla. Nádhera!
Eva Mužíková
19.11.2020 14:12
To se musí umět člověk koukat a stisknout spoušť v pravou chvíli. A to Ty Eleno umíš. Nádhera, až strašidelná.
Vladislava Dejmková
19.11.2020 13:12
Mraky pozororuji a obdivuji také ráda. Ale takhle se mi je nikdy nepodařilo zachytit. Smekám pomyslný klobouk.
Marie Měchurová
19.11.2020 12:55
Mraky mám ráda. Když jedeme vlakem z jednoho konce republiky na druhý, tak je často pozoruji (když není zamračeno, nebo hodně slunečno) a nestačím se divit, jak se místně proměňují a jakých tvarů jsou schopny docílit. Nápad, článek i fotky jsou super.
Zdenka Soukupová
19.11.2020 12:39
Nádherné. Některé fotky mi připadají jako nějaké sci-fi, že to snad ani nemůže být skutečnost. Ale je, já vím, občas i u nás v podvečer je něco podobného k vidění.
Daniela Řeřichová
19.11.2020 10:49
Eleno, to jsou mistrovské fotografie. Připomínají mi obrazy Zdeňka Hajného na motivy Písní kosmických.
Eliška Murasová
19.11.2020 10:47
Jů, to je mraků. Nejúchvatnější pro mě je majestátně shlížející Satýr ve 20.53 na fotce č.8
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA