Ilustrace: pixabay.com
Co předpověděla stará cikánka
18. 11. 2020V době, o které píšu, ještě ani cikáni nevěděli, že jsou vlastně Romové, takže snad můžu toto slovo s klidným svědomím použít. Měla jsem v dětství kamarádku, jejíž rodina pocházela z východního Slovenska. Jednou se tam všichni vypravili za příbuznými.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
18.11.2020 17:55
Někdy je to hodně zajímavé, že věci které nám někdo předpověděl, at už jednotlivci, nebo třeba celému národu vychází, nebo se jen velmi málo liší od reálu
Zuzana Pivcová
18.11.2020 17:42
Mně něco předpověděla kartářka, to bylo ohledně vztahu, že zůstane navždy, avšak rozchod nastal velmi záhy, takže to se nepovedlo. A pak mám předpověď od jedné senzibilky, ale to zatím nemůžu říct, jestli se splní. Danielo, film Šarlatán jsem zatím neviděla, ale vím, o koho se jednalo. Byl jedním z těch es jako pan Zezulka. Jinak, kdysi jsem tu měla příspěvek s trochou svých zkušeností, jmenoval se Jsou léčitelé a léčitelé (alespoň myslím). Jano, díky za článek, zajímavý. Teď tu díky obrázku koukám na svou tlapku. Ale tohle znám. :-D
Dana Puchalská
18.11.2020 17:38
Je to zajímavé, co leckdy vyjde. Mému manželovi kdysi dávno jedna paní předpověděla to, co ho čeká. Nevěřil, ale stalo se. Bylo mu sladkých 22 let a vše se do puntíku splnilo. Nevěřím říkal, ale paní asi věděla svoje. Nikdy před tím se neviděli.
Jana Šenbergerová
18.11.2020 17:19
Zajímavá koincidence. Dnes jsem zjistila, že zemřela kartářka, která naprosto přesně "vyčetla z karet", co se mi přihodilo a stále děje. Někteří lidé vidí mnohem dál než ten nejdalekozračejší bystrozraký.
Daniela Řeřichová
18.11.2020 16:02
Zajímavý článek. Mám kamarádku, která byla až závislá na jedné kartářce U zelené žáby. Ta jí mj. předpověděla, že bude žít v cizině a že ji potká velká tragédie. Vdala se do Itálie, kde žije dosud, a narodil se jí nevidomý syn. Já jsem si tam jednou také nechala věštit a jedna významná událost, kterou mi předpověděla, se skutečně stala. Myslím, že jsou lidé, kteří mají v tomto směru určité výjimečné schopnosti. A úplně odjinud: líbil se mi film Šarlatán.
Irena Mertová
18.11.2020 15:38
I když na takové předpovídání sama nevěřím, moc mě baví o tom číst :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA