FOTO: Elena Valeriánová
Jaký bude kalendář na rok 2021?
15. 11. 2020Naše poslední fotosoutěž byla zaměřena na poslední čtyři roční období. Ale především bylo jejím cílem vybrat snímky do nástěnného kalendáře portálu i60 na rok 2021. Jaké fotografie se v něm objeví?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
16.11.2020 13:55
Blahopřeji výhercům a pak gratuluji hlavně aktivním autorům snímků do kalendáře a souhlasím s názorem Alenky T.
Eliška Murasová
16.11.2020 12:37
Blahopřeji skvělé mlhařce Eleně a také p.Kolinovi. Těší mě, že jsem se dostala do předvýběru.
Eva Mužíková
16.11.2020 10:46
Také jsem byla potěšena že moje fotka pejska v květinách je mezi adepty, uvidíme. Já si myslím Alenko, že Elenin zasněžený les bude na obalu kalendáře, tam by mu to opravdu moc slušelo. Vítězům "POČINU" blahopřeji....
Jindra Hubačová
16.11.2020 10:16
Soutěže se mohl zúčastnit každý , kdo je zaregistrován , nebyla to soutěž jen pro nás , co dáváme své fotky denně na FD . Nemohu však říci , že fotky autorů , kteří se tak často neobjevují , by byly špatné , některé jsou krásné .
Marie Měchurová
16.11.2020 10:07
Mě nevadí, že jsou tam jména nových autorů. Třeba krásná fotka - Lavička v mlze je od autorky Šárky Andrlíkové od nás. Každý nemá hned tu odvahu zúčastňovat se diskuzí na webu. Já jsem třeba rok posílala fotky do rubriky foto dne a vůbec jsem nevěděla, že redakce nějakou vybrala do kalendáře na rok 2019. Člověk se postupně s webem seznamuje, a možná uveřejněná fotka mu otevře cestu mezi nás.
Zdenka Žichovská
16.11.2020 09:57
Souhlasím s Alenou T - kopie: líbilo by se mi mnohem víc, kdyby v kalendáři byla jména autorů, které znám z běžného chodu webu. Letos se v kalendáři objevila spousta jmen autorů s prázdnými profily,
Jindra Hubačová
16.11.2020 09:44
Gratuluji všem , kteří byli předběžně vybráni a děkuji těm, kteří se zúčastnili fotosoutěže. Určitě bylo těžké vybírat, děkuji .
Soňa Prachfeldová
16.11.2020 09:30
Kalendář bude moc hezký jako každý rok, také děkuji redakci i dalším spolufotografům. Snad bude i větší výtěžek z kalendáře, když je v něm dost neznámých autorů a kalendář by si měli koupit. Blahopřeji i paní Valeriánové a panu Kolínovi.
Alena Tollarová
16.11.2020 09:17
Kalendář - mám radost, že jsem se dostala do výběru. Upřímně - líbilo by se mi mnohem víc, kdyby v kalendáři byla jména autorů, které znám z běžného chodu webu. Letos se v kalendáři objevila spousta jmen autorů s prázdnými profily, ti pravděpodobně vyhledávají různé soutěže. To si můžu koupit normální komerční kalendář. Mrzí mě, že v kalendáři chybí zrovna zasněžený les z úvodní fotky. Nemusíte se mnou souhlasit, je to můj názor. Ještě poznámka k fotce s ohňostrojem - v kalendáři na rok 2021 by se asi měla jmenovat Hodně štěstí v roce 2022.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA