Fotografie: archiv autora
Okna do světa
16. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
16.11.2020 21:12
Pane Zelenko, píšete velmi zajímavě. I já znám ten pocit cestovatele, když vystupuje z letadla a náhle se ocitá v zemi, o které hodně četl a dlouho snil. To očekávání, co nového tam uvidí a s jakými zážitky se tam setká. Každá cesta pro mě totiž znamená nový životní příběh.
Jan Zelenka
16.11.2020 20:05
Chtěl jsem kliknout na diskusi a omylem jsem si přidal hvězdy. Záměr to nebyl.
Děkuji všem za názory.
Martina Růžičková
16.11.2020 20:00
Obdivuji vaše znalosti o místech, která jste navštívil. Doufám, že se vám knihu podaří vydat. Fotky jsou moc pěkné.
Jana Šenbergerová
16.11.2020 19:10
Mimo republiku jsme moc často nevyrazili, mimo Evropu ještě méně. Naštěstí po tom ani nijak zvlášť netoužím a docela se spokojím s tím, co zažili a viděli jiní. Pokud to navíc umí zprostředkovat tak jako vy, je dobře, že to také pošlou dál. Přeji vaší další knížce úspěch.
Hana Šimková
16.11.2020 11:09
Zážitky máte určitě krásné a tak je pošlete dál. Člověk se už může koukat jenom dozadu protože i kdyby mohl, zatím žádné zážitky čerpat nemůže. Je krásné, že máte ve svých vzpomínkách kam sáhnou a že si jimi dokážete vylepšit dnešek.
Dalibor Polanský
16.11.2020 10:26
Hezké vyprávění a krásné fotky. Je faktem, že preferuji domácí objevování.Existuje mnoho míst, krásných a zapomenutých.
Hana Nováková
16.11.2020 10:13
Pane Zelenka, je vidět, že jste se prošel a shlédl mnoho po řadě zemi. Krásné fotky i článek, vždy mám pocit, že jsem tam s vámi, jak krásně dovedete vtáhnout čtenáře do děje. Věřím, že knížku vydáte a ta pak potěší mnohé. Držím pěsti....
Věra Ježková
16.11.2020 09:48
Jendo, tvoje cestopisy jsou velice čtivé; je z nich patrné, že místa, která jsi navštívil, dobře znáš. Fotky máš krásné. Držím ti pěsti, aby se ti podařilo vydat další knížky.
Zuzana Pivcová
16.11.2020 09:36
Jen něco málo fotek mi připomnělo, že jsem tam také byla. Středomoří mě také uchvátilo, ale jak to přišlo, tak také skončilo. A koneckonců jsem měla ráda i ten chladný Balt. Díky za pěkný příspěvek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA